Έχουμε γνώση και κρίση…

Έχουμε ανάγκη πολιτικούς παπαγαλάκια, σταρ και λαοπλάνους ή έμπειρους, υπεύθυνους και σοβαρούς; Θέλουμε να σωθούμε απ΄την καταστροφή ή να πέσουμε στο γκρεμό;

Αυτά είναι τα ερωτήματα που καίνε τούτο τον καιρό όσους σκέφτονται σαν υπεύθυνοι πολίτες και όχι σαν φανατισμένοι οπαδοί. Οι εξελίξεις στην πολιτική ζωή και στην κοινωνία μας, μας έχουν όλους αναστατώσει.

Οι αυτοκτονίες αυξάνονται ραγδαία. Οι ένοπλες συμμορίες λεηλατούν και σκοτώνουν για ψίχουλα. Οι άνεργοι και οι άστεγοι πολλαπλασιάζονται με ταχύτατους ρυθμούς. Οι επιχειρήσεις κλείνουν. Φως στη άκρη του τούνελ, δεν φαίνεται. Και οι πολιτικοί που ψηφίσαμε; Στον κόσμο τους… Των κομματικών συμφερόντων και του φτηνού εντυπωσιασμού. Ούτε κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας δεν κατάφεραν να κάνουν και μας σέρνουν πάλι σε εκλογές.

Έπεσαν οι μάσκες σε πολιτικούς που τους πιστέψαμε γιατί εμφανίστηκαν άφθαρτοι και αληθινοί. Τους είδαμε σωτήρες και μας βγήκαν φούσκες. Άλλα λένε τη νύχτα και άλλα το ξημέρωμα. Δεν γνωρίζει η αριστερά τους τι ποιεί η δεξιά τους. Τα παιχνίδια που παίζουν, επικίνδυνα. Η Ελλάδα μας εκπέμπει σήμα κινδύνου. Τα παιδιά μας απαιτούν από μας υπευθυνότητα. Για να αναπνεύσουν, θέλουν αέρα δημιουργίας.

Ας οργανωθούμε και ας προχωρήσουμε με αίσθημα ευθύνης. Και γνώση έχουμε και κρίση…

Αγγελική

Σχόλια

  1. ΠΑΡΜΑΚΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Avatar
    ΠΑΡΜΑΚΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΡΘΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ).ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΟΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΩΣΤΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ; ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ ΕΧΩ ΠΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΗΝΗ.. ΑΙΣΘΑΜΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΩ.

  2. kostantina Avatar
    kostantina

    Aγγελικη μας λειπεις και συμφωνω μαζι σου!

  3. sundy Avatar
    sundy

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΚΟΥΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ[ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ]ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ 1ΑΠ’ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΙΓΟ,ΛΙΓΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ…?ΑΠΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΕΚΤΟΣ…ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  4. ελενη   χανια Avatar
    ελενη χανια

    με την εκπομπη τι γίνεται δε μας λες και ανησυχώ

  5. Βασίλης Γ. Κιοσές Avatar
    Βασίλης Γ. Κιοσές

    Στον κόσμο τους… Ορθά αναφωνείς και μαζί σου όλοι μας. Δεν τολμώ να καλέσω “Φύλακες γρηγορείτε” καθόσον συνάδει με αποφράδα ημέρα πτώσης και ήττας.Η Ελλάδα μας εκπέμπει σήμα κινδύνου, αλλά αντιστέκεται ενάντια στους πολιτικούς της που την πρόδωσαν, την αλυσσόδεσαν και την ταπείνωσαν.Το αίσθημα της ευθύνης είτε στις φάμπρικες της Γερμανίας ή στου Βελγίου τις στοές,είτε στα ξάρτια ωηλά αντριώνεται και “αλλοίμονο τους”

  6. CHRISBETSOS Avatar
    CHRISBETSOS

    ΑΧ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΙΣ;; ΚΩΛΕΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΤΟΠΟΣ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΕΒΓΑΛΕ. ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ ΣΤΑ ΑΝΗΨΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ

  7. μιχαλης Avatar
    μιχαλης

    να φταινε μονο οι πολιτικοι?

  8. ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ Avatar
    ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΤΩΝΕΙ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ?ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ? ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ?

  9. aggelikh Avatar
    aggelikh

    συμφωνο ….

  10. ΛΕΥΤΕΡΗΣ  ΤΣΑΓΚΛΑΣ Avatar
    ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΑΓΚΛΑΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ? ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *