Νέα στοιχεία-φωτιά για την εξαφάνιση του Αμερικανού και της Ελληνίδας

Αμοιβή 10 χιλιάδων δολαρίων προσφέρει η οικογένεια του Αμερικανού ιερέα Κρίστιαν Κάππες, στο μάρτυρα εκείνον που θα οδηγήσει στα ίχνη των δύο εξαφανισθέντων στην Αθήνα.

Τα τελευταία στοιχεία έρχονται στο «Φως στο Τούνελ», μέσα από τη σελίδα στο Facebook, της αδελφής του αγνοούμενου ιερέα που ζει στην Ιντιανάπολη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, η αγνοούμενη Ιωάννα Λεκάκου ,που χάθηκε με τον ιερέα στην Αθήνα, φαίνεται να τον είχε ορίσει δικαιούχο του ποσού των 140.000 περίπου ευρώ, που είχε εισπράξει από την πώληση ακινήτου της. Ο ιερέας εμφανιζόταν στο τάγμα φιλανθρωπίας των καθολικών αδελφών στην Αθήνα, ως δικαιούχος του συγκεκριμένου ποσού. Η Ιωάννα Λεκάκου ήταν εθελόντρια σ΄ αυτό το τάγμα.

Οι Αρχές ερευνούν αν το χρηματικό ποσό αυτό, κατέληξε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο Κρίστιαν Κάππες άφηνε να εννοηθεί στις επαφές του με την οικογένεια του στην Αμερική, ότι η φίλη του δεχόταν απειλές από τους συγγενείς της και ότι η αιτία ήταν το ποσό που εισέπραξε.

Οι δικοί της όμως, δηλώνουν στο «Φως στο Τούνελ», ότι δεν είχαν καμία επαφή με την Ιωάννα και το τελευταίο που θα τους απασχολούσε θα ήταν η διαχείριση της περιουσίας της. Ανησυχούν μήπως το χρηματικό αυτό ποσό είναι και η αιτία εξαφάνισης της.

Το γεγονός ότι ο ιερέας ανέφερε στην αδελφή του πριν εξαφανιστεί, ότι μπορεί η Ιωάννα να βρεθεί νεκρή και να κατηγορήσουν τον ίδιο για το θάνατο της, τους έχει αναστατώσει.

Η αγωνία τους εντείνεται κι από ένα πρόσθετο στοιχείο που ήρθε στο «Φως στο Τούνελ». Οι δύο αγνοούμενοι ζήτησαν από τον ιερέα που τους μετέφερε τη Δευτέρα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» να τους εξομολογήσει, πράγμα που έκανε.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο διαμέρισμα που έμενε η αγνοούμενη υπάλληλος της Νέας Δημοκρατίας στο Νέο Κόσμο, δεν διαπίστωσαν ίχνη αναστάτωσης. Το ένα από τα δύο κινητά του ιερέα, το βρήκαν μέσα σε ένα ποτήρι με νερό

Δείτε λεπτομέρειες για την υπόθεση που έχει ξεσηκώσει την Ελληνική και Αμερικανική αστυνομία στο Συναγερμός-Νέα Εξαφάνιση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *