Έxω την αίσθηση ότι φέτος εμείς οι Έλληνες, το Πάσχα το νιώθουμε περισσότερο από ποτέ.

Εύχεται ο ένας στον άλλο καλή Ανάσταση και η ευχή πηγάζει από μια αστείρευτη πηγή αισιοδοξίας. Ζητάμε Ανάσταση παντού και κυρίως για την Πατρίδα μας. Κι αφού το θέλουμε πραγματικά και με τη δύναμη της ψυχής μας, θα συνωμοτήσει και το σύμπαν για να γίνει.

Τούτες τις γιορτινές μέρες ας κλείσουμε τ΄αυτιά μας στις πολιτικές σειρήνες και κραυγές…  Ας τραβήξουμε δυνατά το φρένο στην κατηφόρα… Ας αντλήσουμε από μικρά, καθημερινά και απλά πράγματα, το γέλιο και τη χαρά της ζωής.

Καλή Ανάσταση…

Αγγελική

Σχόλια

  1. LILH VARDI Avatar
    LILH VARDI

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ…….

  2. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ Avatar
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ,ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ,ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ,,,ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ????ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!

  3. xrisoula tsagkaraki Avatar
    xrisoula tsagkaraki

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ….ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…..

  4. TOPINA Avatar
    TOPINA

    KALO PASXA SE OLOYS KAI KALH DYNAMH!! AGGELIKH, MAS LEIPEIS POLY!

  5. ελενη σειμανιδου Avatar
    ελενη σειμανιδου

    καλο καιευτυχισμενο πασχα.θα εχει νοημα η ελληνικη τηλεοραση αν παρεις ξανα την εκπομπη σου σε ενα σοβαρο καναλι πλεον γιατι εχουμε το δικαιωμα της σοβαρης ανθρωπινης ερευνας που κανεις

  6. ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ Avatar
    ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

    ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ’ΑΥΤΙ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ.ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

  7. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Τ. Avatar
    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Τ.

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TV-ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΗ-ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝΕΛΕΙΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΣΟΥ….ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ…ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ….ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!

  8. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Avatar
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    KALH ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!!ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!!ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ!

  9. ΤΑΝΙΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ Avatar
    ΤΑΝΙΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ

  10. ΓΙΩΡΓΟΣ!!! Avatar
    ΓΙΩΡΓΟΣ!!!

    ΑΓΕΛΙΚΗ,, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!! ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Τ.V ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ… ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΕ ΜΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!

  11. kikh Avatar
    kikh

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. ΜΑΚΑΡΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *