Θρίλερ με οστά που βρέθηκαν κοντά σε σημείο που εξαφανίστηκε άνδρας που αναζητούσε το Τούνελ

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Θεσσαλονίκης για τα οστά που βρέθηκαν σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που εξαφανίστηκε πριν από δύο χρόνια ο 41χρονος Μπάμπης Μουραλασβίλι, που αναζητούσε το Τούνελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τούνελ τα οστά εντοπίστηκαν 150 μέτρα από το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Μουραλασβίλι εξετράπη της πορείας του στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Παλιουρίου, κοντά στο χωριό Πολύχρονο Χαλκιδικής. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμη ένα φθαρμένο παντελόνι, δύο κινητά τηλέφωνα, και ένα πορτοφόλι που περιείχε την ταυτότητα του Μπάμπη Μουραλασβίλι.

Τα οστά περισυλλέγησαν από τις αστυνομικές Αρχές και έχουν σταλεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να ταυτοποιηθεί μέσω dna εάν τελικά ανήκουν στον άνδρα που αναζητούσε το Τούνελ. Ο Μουραλασβίλι είχε εξαφανιστεί το βράδυ στις 2 Οκτωβρίου το 2022 και η οικογένεια του απευθύνθηκε στην εκπομπή για να τον εντοπίσει. Στην περιοχή είχαν γίνει τότε έρευνες και από εθελοντικές ομάδες αλλά δεν είχε βρεθεί κάτι. Το Τούνελ είχε καταγράψει σημαντικές μαρτυρίες που έριξαν φως στο τι τελικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Συγκλονισμένη η αδελφή του

Η αδελφή του 41χρονου μίλησε στο Τούνελ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, τονίζοντας ότι όλη η οικογένεια είναι αναστατωμένη. «Περιμένουμε την επίσημη ταυτοποίηση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι αυτός αλλά τα ευρήματα οδηγούν στον αδελφό μου», τόνισε.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *