Κορωπί: Η εγκληματική σπείρα, τα κρυπτονομίσματα και η τραγική κατάληξη…

Νέος κύκλος ερευνών για τις συνθήκες θανάτου του προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών από το Κορωπί ξεκίνησε από το τμήμα εγκλημάτων κατά Ζωής μετά από παρέμβαση εισαγγελέα.

Ο ανθρώπινος σκελετός που εντοπίστηκε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 στην παραλιακή περιοχή Αλθέα στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, άνηκε στον 46χρονο Νίκο Κλειδώνη, που αναζητούσε μία μέρα πριν το «Τούνελ».

Η αντίστροφη μέτρηση για τον άτυχο νέο ξεκίνησε μετά τις αναφορές του σε διάφορα πρόσωπα για τα ποσά που είχε κερδίσει σε κρυπτονομίσματα που επένδυε και προγραμμάτιζε να ρευστοποιήσει.

Ο Νίκος Κλειδώνης πέρα από τα κρυπτονομίσματα φέρεται λίγο καιρό πριν χαθεί να κατήγγειλε μια επικίνδυνη σπείρα που δρα στο Κορωπί και παρασύρει στο σκληρό κόσμο των ναρκωτικών νέους ακόμα και έφηβους.

Ο άτυχος άνδρας είχε εξαφανιστεί την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023, από το Κορωπί όπου έμενε μόνος του. Φάνηκε ότι κάτι ξαφνικό τον έβγαλε από το σπίτι του γιατί όλα τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν στο τραπέζι μαζί με το φαγητό του που δεν είχε αγγίξει.

Την ημέρα εκείνη στο σπίτι ήταν η μητέρα του, ποιήτρια και γνωστή σχεδιάστρια μόδας στο παρελθόν, Αγγελική Κλειδώνη. Η ίδια περίγραψε στο Τούνελ φανερά συγκινημένη όλα όσα προηγήθηκαν του χαμού του μονάκριβου παιδιού της.

Η περιουσία σε κρυπτονομίσματτα

Ο φίλος του που «ήταν ο μοναδικός που εμπιστευόταν», αναφέρθηκε σε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που είχε σε bitcoin ο Νίκος. Αίσθηση προκάλεσε στην εκπομπή η δήλωση του για τα όσα ο αγνοούμενος φέρεται να του είπε πριν χαθεί.

«Μου είχε πει πως αν πάθει κάτι να ζητήσω από την μητέρα του τους κωδικούς των bitcoin.»

Γειτόνισσα που τον γνώριζε πολύ καλά είπε στον ρεπόρτερ του «Τούνελ» πως τελευταία ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος και ότι κάποιος τον απειλούσε..

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η μητέρα του αγνοούμενου, Αγγελική Κλειδώνη που βρέθηκε στο πλατό του Τούνελ. Μίλησε κλαίγοντας για τον μοναχογιό της και απηύθυνε έκκληση σε αυτούς που μπορεί να τον εξαφάνισαν στοχεύοντας στα χρήματα, να τα κρατήσουν και να της επιστρέψουν τον «Θεό της»..

Η τραγική μάνα όταν βρέθηκε ο σκελετός του άνδρα πήγε με τον ρεπόρτερ της εκπομπής και την δικηγόρο της στον τόπο που εντοπίστηκε από περιπατητή και αναγνώρισε τα προσωπικά αντικείμενα του γιου της.

Παράξενο τους φάνηκε το γεγονός ότι ενώ η σορός ήταν εκεί δυο μήνες και καλοκαίρι, κανείς δεν την είδε…

Φίλος του αποκάλυψε στο «Τούνελ» τι ακριβώς συνέβη με την καταγγελία που θα έκαναν και οι δυο για την εγκληματική σπείρα που δρα στο Κορωπί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *