ΟΤΑΝ Η ΕΛ.ΑΣ. ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΞΑΓΡΥΠΝΑ

Σοκαρίστηκα, πάγωσα, οργίστηκα και έκλαψα για τον άτυχο Κωστή Πολύζο, όταν άκουσα με ποιόν τρόπο τον έπαιξαν και τον έχασαν μια νύχτα στα ζάρια, οι διώκτες του εγκλήματος. Όσοι ξέραμε το παρασκήνιο αυτής της φριχτής δολοφονίας, περιμέναμε τις θετικές εξελίξεις της. Μου έκαναν μάλιστα παράπονα οι ατυνομικοί γιατί τους τα  ΄΄χώνω χοντρά΄΄, τη στιγμή που…

Μου έλεγαν πως ο κλοιός σφίγγει, στενεύει και ξανασφίγγει γύρω απ τους δράστες. Χαρακτήριζαν τη δολοφονία του κακόμοιρου παιδιού παιχνιδάκι, γρίφο που έδειχνε από μόνος του τη λύση. Ήταν τοσο σίγουροι για την εξυχνίαση, που δεν οργανώθηκαν για να την πετύχουν. Και οι δράστες τους ξέφυγαν, ενώ έπρεπε να είχαν πιαστεί στη φάκα απ΄την πρώτη στιγμή.

΄΄Τι να σου κάνει η Κοζάνη… Που ξέρουν εκεί πάνω από έγκλημα… Θα το βγάλουμε εμείς΄΄, μου έλεγαν κάποια σαίνια της Αθήνας και έβγαλαν τελικά τα μάτια τους! Αντί να δουν την τύφλα τους με τις εκατοντάδες δολοφονίες που λιμνάζουν στο Λεκανοπέδιο, ήθελαν να βάλουν τα γυαλιά στους συναδέλφους τους. Και την πάτησαν! Γκάφα ολκής βάπτισαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί, τις επιζήμιες ενέργειες. Είχαν στο χέρι τους δολοφόνους και τελικά τους το άπλωσαν για να πιαστούν. Περιορίστηκαν σε τυπικές καταθέσεις και τους άφησαν να φύγουν, για να μην τους κάνουν ντα-ντα οι δικηγόροι τους.΄΄

Και η ένστολη Κοζάνη τραβάει τώρα τα μαλλιά της. Θεωρεί πλέον ζήτημα τιμής τη διαλεύκανση του εγκλήματος, που δεν μπόρεσε από τον πρώτο καιρό να πετύχει. Τι βλέπουν Παναγιά μου οι οφθαλμοί μας! Τι άλλο θα ακούσουν τα αφτάκια μας;

Ένας εισαγγελέας μένει τώρα να σώσει τη χαμένη τιμή της ΕΛ.ΑΣ. Να βρει και να αξιοποιήσει τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί τους δολοφόνους, που προκαλούν. Να δικαιώσει τη μνήμη του άτυχου Κωστή. Να γαληνέψει η ψυχούλα του που τυραννιέται.

Όταν η ΕΛ.ΑΣ. κοιμάται , πρέπει η δικαιοσύνη να μένει ξάγρυπνη!

Αγγελική

Σχόλια

  1. vivi Avatar
    vivi

    aggeliki prepei na pas esei ston eisagelea ,nomizw………den paei allo prepei na miliseis……..

  2. Κατερίνα Avatar
    Κατερίνα

    Κυρία Νικολούλη, αυτά που συμβαίνουν είναι εξοργιστικά.. Περιμένουμε εδώ και μήνες το αυτονόητο! Νομίζω είναι ώρα να κάνετε μια ακόμη εκπομπή για τον Κωστή με νέο υλικό. Καταλαβαίνω βέβαια πως δεν μπορείτε να προβάλετε υλικό από την προανάκριση. Οι ένοχοι, όμως πρέπει να συλληθούν, να πιεστούν και να ομολογήσουν. Ένας εισαγγελέας δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη, αν οι προανακριτικοί υπάλληλοι τα κάνανε θάλασσα. Εξάλλου, μια ποινική δίωξη δεν σημαίνει ουσιαστικά τίποτα.

  3. niki Avatar
    niki

    ntropi tous.toso anikanoi pia??? aggeliki mono esu mporeis!!!!kane katiiiiiiii!!!!!

  4. ΜΠΙΣΧΙΝΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ Avatar
    ΜΠΙΣΧΙΝΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

    εγω το εχω ξαναπει η κυρια Νικολουλη θα εκανε σωστη δουλεια η στο Υπουργειο Δημοσιας ταξεως η στο αρχηγειο της αστυνομιας

  5. Ελενη Avatar
    Ελενη

    Η αστυνομια στο να εξιχνιαζει υποθεσεις ειναι ανικανη.Στο να ριχνει χημικα και να χτυπα βαναυσα-αναδρα στελνοντας στο νοσοκομειο και στον αλλο κοσμο τους τιμιους πολιτες που διαδηλωνουν τα δικαιωματα τους τα οποια σφετεριστηκαν-κατακλεψαν οι ανανδροι εξουσιαστες ,πρωτευει.Το μονο που δεικνυουν ολοι ειναι:οτι,κανενα ανθρωπινο στοιχειο δεν τους διακρινει

  6. ANATOLI Avatar
    ANATOLI

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ..ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ…

  7. Μαρία Avatar
    Μαρία

    Έσχος, ντροπή, σε ολους αυτούς που δεν πονέσανε για αυτο το παιδί. Ντροπη στα κτήνοι που όλοι ξέρουμε ποιοι είναι και έδω να μην τημορηθούνε υπάρχει και η κόλαση που θα καίγονται και θα βασανιζονται αιώνια.Αγγελική μονο εσυ μπορείς να κάνεις κάτι είσαι μητέρα και καταλαβαίνεις πόσο πονέσαμαι και πονάμαι για αυτο το παιδί

  8. anthi Avatar
    anthi

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ!!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΚΩΣΤΗ!!!! ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ….!!! Κ.ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ…ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!!

  9. Αναστασία Avatar
    Αναστασία

    Αγγελική ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ και βγάλε στον αέρα ότι στοιχεία έχεις για την υπόθεση του Κωστή, ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ και πάρε επάνω σου την ευθύνη. ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΟΥΝ. Τι περιμένεις από “ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ” που κοιτούν πότε θα πάει 15:00 να σχολάσουν !!! (αν τηρούν και αυτό το ωράριο).

  10. ΚΟΖΑΝΗ Avatar
    ΚΟΖΑΝΗ

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ..ΣΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ…ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.

  11. ΣΤΕΛΛΑ Avatar
    ΣΤΕΛΛΑ

    Πως θα διακινδυνευσει η κυρια Νικολουλη την αναφορα στοιχειων της δικογραφιας? Ποιος θα την ελευθερωσει μετα απο κατηγοριες και προστιμαΜε την ανεργια παρεαΜη πιεζουμε για θεματα που πονανε και που η Αγγελικη ποναει περισσοτερο.

  12. roula Avatar
    roula

    Αγγελική για να το λες αυτό , η αστυνομία γνωρίζει τι έγινε εκείνο το βράδυ και κυρίως ποιος αφαίρεσε την ζωή έτσι άδικα στον Κωστή….Γιατί λοιπόν όλη αυτή η καθυστέρηση?…Περιμένουν να κάνουν Χριστούγεννα και μετά να αποδοθεί δικαιοσύνη?…Γιατί πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει του φυσιολογικού και μιλάμε για την απόλυτη γελοιότητα των πραγμάτων…ελπίζω ο Κωστής ακόμα και στον χωματένιο τάφο του να βρει την γαλήνη γιατί είναι άδικο όλο αυτό…εντελώς άδικο….

  13. Κατερίνα Avatar
    Κατερίνα

    Ο πατριός του Κωστή προκαλεί… Διαβάστε στο sierafm τι δήλωση έκανε..

  14. DIMITRA Avatar
    DIMITRA

    Αισχος!Ακομα και ο πιο αδαης ειχε καταλαβει τος δολοφονους.Κανε οτι μπορεις να ξεσκεπαστουν οι εγκληματιες.

  15. Χριστινα Λ Avatar
    Χριστινα Λ

    Τοσο ασχημα ειναι τα πραγματα Αγγελικη; Η μηπως εδω που φτασαμε περιμεναν να γινει και η κηδεια και μετα να υπαρξουν εξελιξεις; μακαρι να μπορουσες να μιλησεις ξεκαθαρα. Διαβασα κι αυτο που μας γραφει η Κατερινα, τι να πει κανεις…

  16. anna Avatar
    anna

    εγω περιμενω να μάθω την αλήθεια για ενα και μόνο λόγο…ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ????ΜΗΠΩς ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟς ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ???ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??ΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ…..

  17. ιωάννα Avatar
    ιωάννα

    Αγγελική νομίζω οτι πλησιάζει η ώρα της αλήθειας επιτέλους που θα αποκαλυφθούν τα τέρατα.Νόμιζα οτι μετά την Κική την Κούσογλου δε θα με συγκλόνιζε τόσο πολύ μια υπόθεση.Δυστυχώς όμως…

  18. anthi Avatar
    anthi

    Κατερινα,που ακριβώς να παω για να δω την δήλωση του πατριού??

  19. X Avatar
    X

    Παλι λειπουν τα σχολια απο τις καινουργιες αναρτησεις. Τα θελουμε please. Δεν ειμαστε ολοι στο facebook

  20. Δημήτρης Κ Avatar
    Δημήτρης Κ

    Ρωτάω όλους αυτούς τους υπευθυνο-ανεύθυνους,αν εξαφανιζόντουσαν ή έπεφταν θύματα δολοφονίας συγγενικά τους πρόσωπα, θα εξακολουθούσαν να συμπεριφερόνται με τέτοια εγληματική αδιαφορία? Κυρία Νικολούλη δυστυχώς οι αρμόδιες αρχές καταρτίζονται απο παχύδερμα εξουσίας που κοιτούν μόνο το prestige τους και την τσέπη τους.Ντροπή τους!!!

  21. δεσποινα Avatar
    δεσποινα

    απορω αυτα τα διποδα τερατα δεν εχουν ιχνη συνειδησης για οτι εκαναν;και πως κοιμουνται τα βραδυα;;;;γιατι ειμαι σιγουρη πως ο ατυχος κωστης εμφανιζεται τα βραδυα στον υπνο τους!!!!!.Ευχομαι να γινει ενα λαθος και να αποκαλυφθουν!!!γιατι για μενα δεν υπαρχει το τελειο εγκλημα!σε περιμενουμε αγγελικη!

  22. rania Avatar
    rania

    ageliki min afiseis ta stoixeia pou exeis sto skotadi…pigaine ston eisagelea ta stoixeia pou exeis!!se ayti ti xora epitelous dikaiosini!!!me sigxoreite alla eimai orgismeni k thimomeni me tous ipeythinous gia ayti tin apotropea praxi!!kai go mana eimai k trelainomai sti skepsi k mono na min pathei tipota kako to paidi mou.ipokrisia k pseftia epakoloutha arostimenon mialon!!eleos pia!!ti klama k pseftoodini einai ayti!!boithiste ton kosti!!

  23. ΑΛΕΞΙΑ Avatar
    ΑΛΕΞΙΑ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ.ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  24. Σισσυ Avatar
    Σισσυ

    Ειστε μοναδικη.Συγχαριτηρια για ολα αυτα που κανετε τοσα χρονια.Μας λοιπετε απο την τηλεοραση.Θελω να πιστευω οτι ο δολοφονος του Κωστη μετραει μερες εξω απο τη φυλακη και οτι θα σαπισει εκει μεσα.

  25. bia Avatar
    bia

    γυρνα στο φως να δει η κοζανη κ η κρητη φως…………..Αγγελικη η κομοτημη σε αγαπαει πολυ κ περιμενουμε επιτελους τις παρασκευες!!!!

  26. Χριστινα Λ Avatar
    Χριστινα Λ

    Σημερα κλεινει ενας χρονος απο τη δολοφονια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *