Ανατριχίλα προκάλεσε η δολοφονία στη Μηλίνα του Πηλίου που έφερε στο φως το «Τούνελ» με θύμα μια  μητέρα από την Γερμανία.

Ήταν 24 Ιουλίου 2023 όταν η Σαμπίν Μίλερ 59 χρόνων έπεσε νεκρή με μια σφαίρα στην πλάτη στην αυλή του εξοχικού σπιτιού της.

Η δολοφονία έγινε αντιληπτή έντεκα μέρες μετά όταν το θύμα βρέθηκε στο νεκροτομικό τραπέζι. Πριν κανείς δεν είχε αντιληφθεί την οπή από βολίδα που είχε καρφωθεί στον θώρακα της άτυχης γυναίκας. Μίλησαν για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια ακόμα και οι γιατροί που την εξέτασαν στο κέντρο υγείας της Αργαλαστής.

Αυτό το μπέρδεμα γιατρών και αστυνομικών έδωσε την ευκαιρία στο δράστη να εξαφανίσει στοιχεία από τον τόπο και να δυσκολέψει την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αυτοσχέδιο όπλο

Η βολίδα που βρέθηκε στο σώμα της μητέρας ήταν από 22άρι όπλο. Οι Αρχές άφηναν να εννοηθεί πως εξετάζουν και την εκδοχή του ατυχήματος από αδέσποτη σφαίρα κυνηγού. Μόνο που ο Ιούλιος δεν ήταν μήνας που ανήκει στην κυνηγετική περίοδο.

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε ο ειδικός πραγματογνώμονας πυροβόλων όπλων – βλητικής Ιωάννης Τσιαμπάς, ο οποίος ανέλυσε τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά. Απέκλεισε το ατύχημα από αδέσποτη σφαίρα και εστίασε στην απόσταση βολής, στην πορεία της σφαίρας με κατεύθυνση προς τα πάνω, στον κάλυκα που δεν βρέθηκε και στις ιδιαιτερότητες της βολίδας.

Κατέληξε στο συμπέρασμα πως το θύμα εβλήθη από όπλο πιθανότατα αυτοσχέδιο, τύπου στυλό που δεν βρίσκεται στην αγορά. Τόνισε πως ο δράστης γνώριζε από όπλα και επέλεξε τη θέση βολής για να επιφέρει τον θάνατο με χτύπημα στα ζωτικά όργανα. Όπως ανέφερε το συγκεκριμένο όπλο δεν κάνει θόρυβο για αυτό και οι γείτονες δεν άκουσαν τον πυροβολισμό.

Η έρευνα του «Τούνελ» στη Μηλίνα

Η εκπομπή εντόπισε τον εργάτη  που τοποθετούσε την περίφραξη στο σπίτι της άτυχης γυναίκας λίγες ώρες πριν εκείνη εντοπισθεί νεκρή, με ένα βάζο μαρμελάδα στα χέρια της . Μιλώντας για πρώτη φορά, δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα , από αυτήν που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν για το τραγικό περιστατικό.

Ο μάρτυρας είπε στο «Τούνελ» πως  η άτυχη μητέρα φορούσε παλιά ρούχα εργασίας και όχι την ποδιά με την οποία βρέθηκε νεκρή. Εκείνη την ημέρα δεν έφτιαχνε μαρμελάδες όπως υποστήριξαν μάρτυρες μεταξύ των οποίων και ο σύζυγός της. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως την ώρα του θανάτου της κοιμόταν.

 «Μου είπαν ότι το θύμα χτυπήθηκε πισώπλατα με σφαίρα…»

Άλλος μάρτυρας που γνωρίζει πολλά για την υπόθεση, μίλησε στην εκπομπή.

Το «Τούνελ» βρέθηκε στην Μηλίνα και στην προσπάθεια του να φωτίσει την δολοφονία της άτυχης μητέρας, εντόπισε τον εν διαστάσει σύζυγό της αλλά και κατοίκους του χωριού. Ο ίδιος δεν ήταν διατεθειμένος να δώσει λεπτομέρειες για το τι πραγματικά συνέβη.

«Κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει…»

«Δεν έχει συμβεί στα χρονικά τέτοιο πράγμα»

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κωνσταντίνος Γκουτζίνης, μίλησε στην εκπομπή για όσα ακούστηκαν εκείνη την περίοδο, αλλά και την αναστάτωση που προκάλεσε το γεγονός στη φιλήσυχη κοινωνία τους.

«Δεν καταλάβαμε ότι είχε σφαίρα στο στήθος…»

Στο «Τούνελ» μίλησε και Γερμανός φίλος της άτυχης γυναίκας και του συζύγου της που μένει χρόνια στην Μηλίνα και γνωρίζει καλά τα ελληνικά.

 «Δεν μιλάνε για να μην μπλέξουν»

Εργάτης της περιοχής μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση.

 «Τη βρήκα νεκρή με το βάζο της μαρμελάδας στα χέρια…»

Ο Γερμανός κάτοικος της Μηλίνας που εντόπισε το πτώμα της άτυχης γυναίκας μίλησε στο «Τούνελ» για τα όσα είδε εκείνη την μοιραία ημέρα.

Η οικογένεια της Σαμπίν Μίλερ – Μπουμπέν δεν επιθυμούσε να βγει η φωτογραφία της στη δημοσιότητα, γεγονός που σεβάστηκε η εκπομπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *