Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του Τούνελ για τον άντρα που προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Η «Γραμμή ζωής» ανέλαβε να υποστηρίξει ψυχολογικά και ιατρικά τον 60χρονο που προσπάθησε να αυτοκτονήσει τη νύχτα της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου και επικοινώνησε με το «Τούνελ».

Η υπόθεση που σόκαρε τους τηλεθεατές, διαδραματίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατά τη διάρκεια προβολής της εκπομπής.

Ο άντρας που μένει μόνος του στον Κολωνό μέσα στην απελπισία του προσπάθησε ν’ απαγχονιστεί πνιγμένος από τα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει. Σιτιζόταν από την εκκλησία και απειλούνταν με  έξωση. Σώθηκε από θαύμα όταν έσπασε η αλυσίδα που χρησιμοποίησε.

Σοκαρισμένος επικοινώνησε με την εκπομπή. Η Αγγελική Νικολούλη αμέσως διέκοψε το βίντεο που προβαλλόταν εκείνη την ώρα και απηύθυνε έκκληση στους εθελοντές φίλους της εκπομπής να πάνε στον τόπο για να βοηθήσουν.

Στο κάλεσμα της αμέσως ανταποκρίθηκαν εθελοντές και ένας υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας που έτρεξαν να στηρίξουν τον απελπισμένο άντρα.

Αστυνομικοί του Κολωνού αντί να τον μεταφέρουν σε κάποιο νοσοκομείο για θεραπεία τον κράτησαν γιατί βρήκαν οφειλή του προς το δημόσιο αρχικά 250 ευρώ, πριν από 32 χρόνια!!! Όταν κατάλαβαν τη γκάφα τους και ότι το αδίκημα είχε παραγραφεί, τον άφησαν να επιστρέψει σπίτι του.

Ειδικοί συνεργάτες της «Γραμμής Ζωής» που συνεργάζεται με το «Τούνελ», βρίσκονται κοντά του για να τον υποστηρίξουν μ’ όλα τα μέσα που διαθέτουν.

Σχόλια

  1. Eλενη Avatar
    Eλενη

    Ρε παιδια ειναι κρατος αυτο? Πηγε να αυτοκτονησει ο ανθρωπος , και τον εριξαν στο κρατητηριο σα να τον ξαναβαζουν στην κρεμαλα? ΕΛΕΟΣ!!!! Καταλαβαινω τι θα ειπε η Κα Νικολουλη απο μεσα της……..#@&*@@$@!&%$#@

  2. Κατερίνα Avatar
    Κατερίνα

    H χώρα αυτή είναι τραγική!Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την αθλιότητα μας….και δεν μιλάω για τον άνθρωπο που πήγε να αυτοκτονήσει αλλά για τα υπόλοιπα….

  3. Βούλα Avatar
    Βούλα

    Μα καλα, ειναι δυνατον; Παμε κοθολου καλα;;;Τον κρατησαν μεσα στο κρατητηριο για οφειλη στο δημοσιο μετα απο αποπειρα αυτοκτονιας;;;; δηλαδη τι περιμεναν να κανει αυτος ο ανθρωπος; Να τους πληρωσει; εδω δεν εχει να φαει…. ΕΛΕΟΣ!!!

  4. Vasiliki Avatar
    Vasiliki

    ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ..ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ??? ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΚΟΙΤΑΝΕ…

  5. κικι Avatar
    κικι

    Συγχαρητήρια στην Αγγελική και στην ομάδα της για την άμεση επέμβαση και βοήθεια στον απελπισμένο αυτόν άνθρωπο. Η απελπισία δηλαδή δεν κοστίζει ούτε 250 ευρώ

  6. katerina Avatar
    katerina

    ti na po etsi mas katantisan

  7. ΧΡΥΣΟΥΛΑ Avatar
    ΧΡΥΣΟΥΛΑ

    ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ…ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΓΙΑ 250 ΕΥΡΟ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!!ΚΡΙΜΑ!!!!

  8. ΙΩΑΝΝΑ Avatar
    ΙΩΑΝΝΑ

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΛΠΗΣΙΑΣ

  9. Αρης Avatar
    Αρης

    τον συνελαβαν για μια οφειλη 250 ευρω πριν 32 χρονια ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. stella Avatar
    stella

    Edo mono sthn ellada kanei kaneis oti thelei kai menei atimorhtos .ekso na pas se pianoun amesos.ase. Pou gia na pas se pairnan apo koskino.o alex to paidaki !o marios toses ipotheseis.giati den skotonoun enan gia paradeigmatismo????to koritsaki me to pakistano??oute mpanio sth thalassa. Den mporeis na kaneis .aggelikh mpravo xairomai kai euxaristiemai kai se thaumazo me ths ereunes pou kaneis kai ta apotelesmata pou vriskeis!!!na sai panta kala!!!!!!!;-)makari na sinexiseis gia xronia.s’ agapo!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *