Στη φυλακή ο συζυγοκτόνος…

Στις Φυλακές των Διαβατών οδηγήθηκε ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής, που κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζέιμς Κλοντ Λέσι κατά τη διάρκεια της απολογίας του, δήλωσε ότι δεν θυμάται τίποτα γα τον φόνο της συζύγου του Λέλας Μαυρομάτη την ημέρα των Θεοφανείων.

Υποστήριξε ότι εκείνη τη μέρα πήγε σπίτι της θυμωμένος, αφού λίγα λεπτά πριν του είχε ανακοινώσει ότι είχε κινήσει νομικές διαδικασίες για να μην ξαναδεί τα παιδιά του. Διαπληκτίστηκαν έντονα και την χτύπησε.

Όταν έφυγε και αφού είχε αρπάξει τον μικρό Φοίβο, είδε τα αίματα στα χέρια του και θεώρησε ότι είναι από τον ξυλοδαρμό. Δεν έκανε καμία αναφορά στο μαχαίρι, αφού, όπως υποστήριξε, δεν θυμάται να το χρησιμοποίησε.

Μάλιστα, όπως κατέθεσε, θεωρούσε ότι η αστυνομία των καταδίωκε μόνο για την απαγωγή του τετράχρονου γιου του. Σύμφωνα με τον ίδιο, έμαθε για τη δολοφονία της Λέλας, από δύο ομοεθνείς του που τους ζήτησε βοήθεια για να διαφύγει.

Λίγο πριν τη σύλληψή του αποφάσισε να παραδοθεί και κρύφτηκε στην καλύβα κοντά στην Ορμύλια μέχρι να βρει ένα  ασφαλές μέρος για να αφήσει το παιδί.

Μετά την απολογία του ο δράστης μιλώντας στους δημοσιογράφους ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια της γυναίκας του, την κοινωνία και τα παιδιά του.

Δείτε λεπτομέρειες για την υπόθεση εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *