Στον Σάκη Γκορίλα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε ποτάμι στην Καρδίτσα

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε στην υπόθεση της εξαφάνισης του 28χρονου από την Καρδίτσα.

Η σορός που εντοπίστηκε από κυνηγό στο ποτάμι μεταξύ των κοινοτήτων Μελισσοχωρίου – Φίλιας του Δήμου Σοφάδων στην Καρδίτσα, ανήκει τελικά στον Σάκη Γκορίλα. Τα ίχνη του είχαν χαθεί μυστηριωδώς στις 7 Αυγούστου από την περιοχή.

Η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα στο νερό, ενώ όπως ανέφερε στο Τούνελ, η δικηγόρος που είχε ορίσει η οικογένεια, Χριστίνα Μητρονάτσιου, ήταν γυμνός από την μέση και κάτω.

«Είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Αναμένουμε την νεκροψία-νεκροτομή και φως θα ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Διορίσαμε τεχνικό σύμβουλο- ιατροδικαστή. Ζητήσαμε εκ νέου από την Αστυνομία να προβεί σε ενδελεχή έλεγχο σε συγκεκριμένα πρόσωπα στην περιοχή. Άμεσα θα πρέπει να συνεχισθούν οι έρευνες για την ανεύρεση πειστηρίων», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τούνελ, δεν βρέθηκαν εξωτερικές κακώσεις στο σώμα του. Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Όπως επισήμανε η δικηγόρος, Χριστίνα Μητρονάτσιου, έχει γίνει αίτηση για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου καθώς και για ανάλυση υλικού από κάμερα ασφαλείας από κατάστημα της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *