Πτελεός: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στον Γιάννη Καραμπάτση, που βρέθηκε νεκρός στον Πτελεό Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τούνελ δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα του 49χρονου άνδρα, ούτε τραύμα από μαχαίρι ή κάποιο άλλο όργανο. Ωστόσο διαπιστώθηκε ότι έλειπαν μέρη από το σώμα του, όπως η γνάθος.

Παράλληλα έχουν ληφθεί δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις. Η κηδεία του έγινε το απόγευμα της Δευτέρας.  

Η σορός του άτυχου άνδρα, που αναζητούσε η εκπομπή από τον περασμένο Απρίλιο, εντοπίστηκε το Σάββατο. Οι συγγενείς του τον αναγνώρισαν από το τατουάζ που είχε στην πλάτη, οπότε δεν χρειάσθηκε να γίνει εξέταση DNA.

Το πτώμα εντόπισε κάτοικος της περιοχής που πότιζε τον κήπο του. Βλέποντας το πρόβλημα με τη ροή του νερού πήγε στον τόπο για να ελέγξει τι συμβαίνει και τον είδε να επιπλέει. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής ζητήθηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής.

.

Η σoρός του βρέθηκε σε αποσύνθεση και το τζιν που φορούσε είχε κατέβει στο ύψος των γονάτων του και φαινόταν σαν να τον είχαν δεσει με ζώνη.

Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες βρήκε τραγικό θάνατο ο άτυχος άνδρας κι αν ευθύνεται κάποιος γιαυτό. Η οικογένεια από την πλευρά της όρισε τεχνικό σύμβουλο.

Το συγκεκριμένο σημείο είχε ερευνηθεί από τις Αρχές και εθελοντές αλλά δεν είχε εντοπιστεί κάτι.

«Να μάθουμε την αλήθεια»

Σοκαρισμένη από τις εξελίξεις η θεία του Γιάννη, Χαρούλα Καλτσούνη, δήλωσε στο Τούνελ:

«Το μόνο που θέλουμε τώρα είναι να μάθουμε την αλήθεια. Τι του συνέβη, πως βρέθηκε εκεί κι αν ευθύνονται κάποιοι γιαυτό να τιμωρηθούν. Ο Γιάννης δεν πείραξε ποτέ κανέναν.  Θέλουμε να χυθεί άπλετο φως».

Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *