Χαλάνδρι: Άφαντη η γιαγιά με το σκυλάκι της…

Μυστήριο παραμένει η εξαφάνιση της Ηλιάνας Τσάγκα 79 χρόνων, που χάθηκε στο Χαλάνδρι με το σκυλάκι της, στην καθιερωμένη πρωινή της βόλτα.

Ήταν Τρίτη 8 Αυγούστου 2023, γύρω στις 8 το πρωί που κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την «γιαγιά Ηλιάνα» όπως την ήξεραν όλοι, στην τελευταία της βόλτα. Το σκυλάκι της, ο Οδυσσέας, ένα λευκό μαλτέζ είχε στο λαιμό του ένα κίτρινο κολλάρο, λουρί σε έντονο πορτοκαλί χρώμα και γαλάζιο σαμαράκι στην μέση.

Το «Τούνελ» ακολούθησε την διαδρομή της βήμα προς βήμα από την οδό Σητείας στην περιοχή Πάτημα όπου έμενε, μέχρι το πάρκο των σκύλων στην συμβολή των οδών Σκουφά και Αντωνίου Τρίτση.

Οι επίμονες έρευνες της εκπομπής και της οικογένειας προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα που παρέπεμψε την υπόθεση στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής. Στις 19 Ιουλίου 2024 αστυνομικοί με εκπαιδευμένα σκυλιά της ομάδας έρευνας και διάσωσης Anubis, πραγματοποίησαν παρουσία του εισαγγελέα έρευνα στον κήπο κάτοικου της περιοχής που είχε εμπλακεί σε ένα επεισόδιο με τα σκυλιά του και το σκυλάκι της αγνοούμενης. Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο και η υπόθεση παραμένει στο σκοτάδι.

Η έρευνα του Τούνελ

Η ρεπόρτερ της εκπομπής μαζί με την κόρη της ηλικιωμένης βρέθηκαν στο πάρκο που πήγαινε κάθε μέρα την βόλτα της. Όλα έδειχναν ότι θα επέστρεφε σπίτι όπου είχε στρώσει το τραπέζι για το πρωινό της

Αυτό που κάνει εντύπωση στην οικογένεια είναι ότι δεν γύρισε ούτε το σκυλάκι της, σε κάποιο γνώριμο για εκείνο σημείο. Οι δύο της κόρες έχουν κάνει ενδελεχείς έρευνες με ειδικές ομάδες εντοπισμού αλλά και με σκυλιά σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Γείτονας που φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε, ανέφερε ότι εκείνο το πρωινό πέρασε στο απέναντι πεζοδρόμιο από το σπίτι του, χωρίς όμως να δει την κατεύθυνση που ακολουθήσε. Του φάνηκε ότι επέστρεφε σπίτι της.

Οι συγγενείς της συνεχίζουν την έρευνα μέχρι να πάρουν την απάντηση για το τι της συνέβη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *