« Χωρίς συναισθήματα κι αναστολές ο πατέρας»

Με την εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση της φρικιαστικής δολοφονίας της μικρής Άννυ, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο κατέθεσε ο ψυχίατρος κ. Δημήτρης Σούρας, που εξέτασε τη μητέρα του παιδιού λίγες ώρες μετά την σύλληψη της. Όπως είπε αντίκρισε μια μητέρα που είχε υποστεί σοκ και δεν μπορούσε να μιλήσει .

Σύμφωνα με την εκτίμηση του η Δημητρίνα Μπορίσοβα δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα.

Για τον 28χρόνο πατέρα της Άννυ, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ, ο κ. Σούρας έκανε λόγο για έναν άνθρωπο στον οποίο υπάρχει “άρση αναστολών” και πρόσθεσε πως όταν δεν υπάρχει συναίσθημα δεν υπάρχουν ενοχές, δεν υπάρχει μεταμέλεια.

Για τη συνάντηση που είχε με τον Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ στη Βουλγαρία μετά το Πάσχα του 2015 κατέθεσε στο Δικαστήριο ο αδελφός της Δημητρίνα Μπορίσοβα. Όπως ανέφερε, συναντήθηκαν για να του δώσει ο Μπακαρτζίεβ χρήματα που χρειαζόταν για πληρώσει υποχρεώσεις. Όταν τον ρώτησε για τη Δημητρίνα και το παιδί, του απάντησε πως και οι δύο ήταν καλά.

“Η αδελφή μου δεν έχει ανάμιξη. Το παιδί μέχρι να γίνει τριάμισι χρόνων έμενε μαζί μας στη Βουλγαρία. Το Φεβρουάριο του 2015, η αδελφή μου ζήτησε να την πάρει στην Ελλάδα. Πιστεύω ο Μπακρταζίεβ ήθελε να πάρουν τη μικρή, γιατί η αδελφή μου μας έστελνε λεφτά για τις ανάγκες της” κατάθεσε ο μάρτυρας.

Σε ερώτηση της εισαγγελέως για τον 30χρονο Βούλγαρο Νασίφ Αχμέντοφ απάντησε πως τον είχε δει μόνο μια φορά και πως δεν τον γνωρίζει καλά.

Νωρίτερα το δικαστήριο προχώρησε στην ανάγνωση των εγγράφων της δικογραφίας.

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένονται την επόμενη εβδομάδα οι απολογίες των κατηγορουμένων, η πρόταση της εισαγγελέως και εν συνέχεια η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *