Ηλεία: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την δολοφονία του παιδιού

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της 11χρονης από την Μυρτιά της Ηλείας.

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε βιασμό, ωστόσο η ανήλικη φέρει πολλαπλά τραύματα στον ώμο, στην πλάτη και στον λαιμό, τα οποία της κατάφερε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, όταν το παιδί όπως όλα δείχνουν, αρνήθηκε την ερωτική συνεύρεση μαζί του.

Ο «θείος» έριξε το κοριτσάκι στο έδαφος και με αλλεπάλληλα χτυπήματα με το κατσαβίδι της αφαίρεσε τη ζωή.

Στη συνέχεια, έσυρε για απόσταση περίπου σαράντα πέντε μέτρων το σώμα της, για να βεβαιωθεί ότι είναι νεκρή και την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι στην περιοχή Καταρράχι Ηλείας, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.

Το άτυχο παιδί βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος.

Ο δράστης είχε καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου

Ο 37χρονος, ο οποίος είναι ξάδελφος της μητέρας και κουμπάρος της οικογένειας, το 2020 είχε καταδικαστεί για βιασμό ανήλικης σε πρώτο βαθμό από το δικαστήριο στη Ζάκυνθο, αλλά είχε γίνει δεκτό το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο.

Έτσι, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ανάμεσα στους οποίους ήταν να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Με την αναστολή της ποινής, ο 37χρονος δολοφόνος, ο οποίος έχει πέντε παιδιά και η σύζυγός του είναι έγκυος στο έκτο, δεν μπήκε ποτέ στη φυλακή.

Η ανήλικη που είχε βιάσει ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον του πατέρα της μικρής που δολοφόνησε.

Παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου

Την ίδια ώρα άμεση είναι η παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου Ιωάννας Κλάπα, η οποία ζήτησε άμεσα τον πειθαρχικό έλεγχο και των τριών δικαστών που μετείχαν στη σύνθεση του δικαστηρίου που χορήγησε την αναστολή στον δράστη.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *