Τρεις μέρες μετά την κηδεία του Θανάση Πολυχρονιάδη, ο νομικός εκπρόσωπος των συγγενών του Στέργιος Σαραϊδάρης, βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής και μετέφερε αυτά τα ερωτήματα.
Όπως είπε ακόμα δεν μπορούν να εξηγήσουν πως τα παπούτσια που φορούσε βρέθηκαν στο σπίτι του και όχι στον τόπο που εντοπίστηκε το τρακτέρ με την πλατφόρμα.
Πιστεύουν πως ακόμα κι αν αποφάσιζε μετά το ελαιοτριβείο να πάει να μαζέψει ξύλα στο βουνό, τις συγκεκριμένες μέρες δεν υπήρχε εκεί διαθέσιμη ξυλεία.
Θεωρούν πως ο Πολυχρονιάδης δεν θα είχε τη δυνατότητα να μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο μόνος του κυρίως λόγω του κινητικού προβλήματος που αντιμετώπιζε, της κακής του όρασης, αλλά και της κόπωσης του από την ολοήμερη παραμονή του στο ελαιοτριβείο.
Οι συγγενείς υποστηρίζουν πως αν υποτεθεί πως ο Πολυχρονιάδης οδήγησε το τρακτέρ του προς το συγκεκριμένο βουνό, με τη φορά και τη κλίση του εδάφους θα εκσφενδονιζόταν μπροστά από το τρακτέρ όπου και θα “κατέληγε” ή έστω θα τραυματιζόταν. Αν συνέβαινε αυτό αναρωτιούνται αν θα είχε τη νόηση να επιστρέψει στο τρακτέρ και να σβήσει τα φώτα και τη μηχανή, που πήρε αμέσως μπροστά πενήντα τρεις μέρες μετά, όταν το όχημα εντοπίστηκε από τις Αρχές.
Αν τελικά είχε πέσει από το τρακτέρ και επιζούσε, για ποιο λόγο να περπατήσει ξυπόλητος προς τη χαράδρα και να διανύσει μία απόσταση 800 μέτρων όπου και βρέθηκαν τα οστά του και να μην επιχειρήσει να ανεβεί πάλι στον κοντινό χωματόδρομο που απείχε μόλις 25 μέτρα;
Ρούχα που εντοπίστηκαν στο σημείο που βρέθηκε διαμελισμένο το πτώμα του, αναγνωρίστηκαν από τις κόρες του, αλλά προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι βρέθηκαν άθικτα.
Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας του άτυχου αγρότη, οι συγγενείς σκοπεύουν να συνεχίσουν τις έρευνες ώστε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.
Δείτε καρέ- καρέ τη βαθιά έρευνα του «Τούνελ» γύρω από την υπόθεση εδώ.
Αφήστε μια απάντηση