Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν το «Τούνελ» ερεύνησε την σκοτεινή εξαφάνιση ενός κτηνοτρόφου στην Ικαρία.

Όλα δείχνουν πως το «κλειδί» του χαμού του βρίσκεται στην ερημική περιοχή Σπόδα, όπου διατηρούσε μια καλύβα και έβοσκε τα ζώα του. Εκεί βρέθηκε και το αυτοκίνητό του με χρήματα και άλλα προσωπικά έγγραφα.

Τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στην ερημική αυτή περιοχή μαρτυρούν σύμφωνα με τους συγγενείς του, ένα στημένο σκηνικό από κάποιους που ήθελαν να τον εξαφανίσουν.

Ο αγνοούμενος αν και κτηνοτρόφος – μελισσοκόμος, συνήθιζε να ψαρεύει ερασιτεχνικά με πετονιά.

Ο σάκος του με τα σύνεργα αλιείας εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα σε μεγάλη απόσταση από τη στεριά,  σαν κάποιος να τον πέταξε εκεί,  για να σκηνοθετήσει τον πνιγμό του…

karimalis9

Ο Πρόδρομος Καρίμαλης 64 χρόνων, αγνοείται από το μεσημέρι της  Δευτέρας  6 Μαρτίου 2016. Μια μέρα πριν,  είχε φύγει από το σπίτι όπου συζούσε με την σύντροφο του στο χωριό Χριστός Ραχών Ικαρίας, λέγοντας της ότι θα επέστρεφε σε δύο μέρες κάτι που δεν έγινε.

Στο σημείο που είναι η καλύβα,  δεν υπάρχει σήμα για  τα κινητά τηλέφωνα κι έτσι δεν ήταν εύκολο κάποιος να επικοινωνήσει μαζί του.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου η σύντροφος του έστειλε έναν φίλο του να δει τι συμβαίνει. Όταν εκείνος έφτασε στην Σπόδα είδε το αμάξι του αγνοούμενου, αλλά όχι τον ίδιο. Στερέωσε ένα ξύλο στην πόρτα της καλύβας για σημάδι. Την επόμενη μέρα το ξύλο ήταν στη θέση του και ο κτηνοτρόφος άφαντος. Αμέσως ειδοποίησε τους οικείους του και τις Αρχές.

karimalis2

 

Η αδελφή του που βρέθηκε στο στούντιο, αναφέρθηκε στον περίεργο ρόλο και στην αντιφατική συμπεριφορά κάποιων ατόμων, που δεν ερευνήθηκαν όπως έπρεπε από την Αστυνομία. Η ίδια δεν ειδοποιήθηκε άμεσα από την σύντροφο του αδελφού της για την εξαφάνιση του και πιστεύει πως υπάρχουν μάρτυρες που γνωρίζουν τι έχει συμβεί και  δεν έχουν μιλήσει μέχρι σήμερα.

Άνθρωπος με τον οποίο ο αγνοούμενος είχε διένεξη στο παρελθόν δεν κλήθηκε να καταθέσει , ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εθεάθη στον τόπο που διατηρούσε την καλύβα ο Καρίμαλης, την ημέρα της εξαφάνισης.

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στην Εισαγγελία Σάμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 απαντήσεις στο “Θρίλερ στην Ικαρία”

  1. Ιωαννα Παλυβου Avatar
    Ιωαννα Παλυβου

    Ο Προδρομος ηταν ο καλυτερος φιλος του συγχωρεμενου του πατερα μου στα χρονια που ζουσε ακομη στην Αθηνα. Ηταν δεινος ψαροντουφεκας και την θαλασσα την ηξερε οσο ελαχιστοι. Την σεβοταν απολυτα και τον θυμαμαι σε ψαρεματα ή σε καταδυσεις να ειναι παντα συντονισμενος με το τι κινδυνους κρυβει το νερο. Ο Προδρομος δεν θα μπορουσε ποτε να πνιγει. Ουτε ηταν ερασιτεχνης οπως ακουστηκε. Ηξερε απο νερο και ηξερε και απο στερια. Ηταν ανθρωπος που γενικα “στροφαρε” πολυ οπως λεμε λαικα. Ηθελε να κανει την δουλεια του χωρις να ενοχλει κανεναν. Για το κλεψιμο των ζωων ειχε παραπονεθει και παλιοτερα καποιες λιγοστες φορες που ανεβαινε στην Αθηνα και ετυχε να συναντουσε τη μανα μου ή τους παλιους του φιλους που ειχαν απομεινει εδω. Ο Προδρομος δεν ηταν κανενας δειλος, αν τον εκλεβαν θα αντιδρουσε. Οτι εγινε εγινε στο καλυβι και στο κτημα. Να στειλουν τωρα σκυλια να χτενισουν την περιοχη. Ας ρωτησουν τον Διοικητη της Ικαριας σε τι επιπεδο θαλασσης επεπλεαν τα πραγματα του ψαρεματος και θα σας πει τι σημαινει αυτο και ποσες μερες κανει κατι να βουλιαξει. Αυτος ο ανθρωπος δεν επρεπε να χαθει ετσι, κανενας βεβαια, ελλα ειδικα αυτος! Πρεπει να ηρεμησει η ψυχη του. Που ηταν αληθεια αυτοι για τους οποιους εγινε ο λογος εχθες;;;;; Γιατι δεν βγηκαν να πουν κατι στην εκπομπη;;;; Ας βγει καποιος να μιλησει επιτελους! Ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον…..-Ακουτε ρε;;;;

    1. Afroditi Karimali Avatar
      Afroditi Karimali

      Μακάρι να ανοίξουν τα στόματα όσων γνωρίζουν… γιατι γνωρίζουν

  2. Ιωάννα Παλυβού Avatar
    Ιωάννα Παλυβού

    Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζουν κα.Καρύμαλη. Σας εύχομαι κουράγιο και σύντομα να λάμψει η αλήθεια. Όση περισσότερη δημοσιότητα παίρνει το θέμα τόσο πιο πολύ θα αγχώνονται και θα κάνουν το λάθος…. – Πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψει η κα.Νικολούλη με καινούργια εκπομπή για την υπόθεση του Πρόδρομου. Μην σταματάτε να πιέζετε προς πάσα κατεύθυνση και εμείς οι φίλοι του είμαστε κοντά σας όπου χρειαστείτε. Για την δικαίωση του. Για την ηρεμία της ψυχής του. Για τον Πρόδρομο…!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *