Ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από τις δικαστικές αρχές και για άλλα δύο πρόσωπα που φέρονται να έχουν εμπλοκή στην άγρια δολοφονία της μικρής Άννυ.

Πρόκειται για τον Νικολάι- Νασίφ Αχμέντοφ, φίλο του προφυλακισμένου πατέρα του μικρού παιδιού, αλλά και για ένα άλλο άγνωστο πρόσωπο.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν το DNA του Νικολάι και ενός ακόμη προσώπου σε κηλίδα αίματος στο υπόγειο κοντά στο στρώμα που κοιμόταν το παιδί.

Την εμπλοκή του Νασίφ Αχμέντοφ στην υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο, εντόπισε πρώτο το «Τούνελ» στην εκπομπή της 1ης Μαΐου 2015.

Σε ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη προς τη μητέρα της Άννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα που φιλοξενείτο στο στούντιο, αποκαλύφθηκε ότι ο Νικολάι την ημέρα που δολοφονήθηκε το παιδί βρισκόταν και αυτός στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, όπου ο πατέρας φέρεται να σκότωσε, να τεμάχισε και να εξαφάνισε το ίδιο του το παιδί.

Δείτε λεπτομέρειες της υπόθεσης εδώ.

Μία απάντηση στο “Θρίλερ δίχως τέλος”

  1. mixalis Avatar
    mixalis

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ 15 ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΜΙΧΑΛΗΣ – ΡΟΔΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *