Το ταξίδι συνεχίζεται…

Φίλοι μου, πέρασαν δεκαεννέα χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε παρέα αυτό το μοναδικό, τηλεοπτικό ταξίδι.

Η διαδρομή δεν ήταν εύκολη. Υπήρξαν δυσκολίες και εμπόδια αλλά και φως, δυνατό φως σε σκοτεινά «Τούνελ». Πολύκροτες υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν φέρνοντας τη δικαίωση.

Η εμπιστοσύνη που χτίστηκε με τον καιρό ανάμεσα σε σας και το «Τούνελ», είναι η κινητήριος δύναμη σ’ αυτήν την μακροχρόνια πορεία στον κόσμο του μυστηρίου, της έρευνας και της ανθρωπιάς.

Όλοι μαζί,  συνεχίζουμε και φέτος. Έχουμε την πολύχρονη εμπειρία, τη γνώση, αλλά κυρίως έχουμε τη θέληση να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.

Στόχος είναι να μη μείνει καμία υπόθεση θαμμένη. Ανεξιχνίαστη. Να δώσουμε απαντήσεις σε ανθρώπους που αναζητούν την αλήθεια. Να απλώσουμε χέρι βοηθείας σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η ουσιαστική εθελοντική συμμετοχή σας μέσα και από το διαδίκτυο, είναι πολύτιμη.


Αγγελική

17 απαντήσεις στο “Το ταξίδι συνεχίζεται…”

  1. Αντώνης Avatar
    Αντώνης

    Επιτέλους θα αρχίσει η εκπομπή την περιμέναμε πως και πως.Αγγελική σου εύχομαι καλή σεζόν και να μην μείνει καμία υπόθεση στο σκοτάδι..Συνέχισε έτσι σε λατρεύουμε.

  2. Δημήτρης φιλιατες Avatar
    Δημήτρης φιλιατες

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!

  3. ΕΛΕΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ Avatar
    ΕΛΕΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ..ΚΑΘΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ..ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ..Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..

  4. Μαριλένα Avatar
    Μαριλένα

    Καλή αρχή. Θα είμαστε δίπλα σου!.

  5. ΕΛΕΝΗ Avatar
    ΕΛΕΝΗ

    ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΩΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ!

  6. lenia Avatar
    lenia

    Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!Επιτέλους θα αποκτήσουν πάλι νόημα οι Παρασκευές μας!!!!!

  7. ΑΓΓΕΛΙΚΗ Avatar
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    Εύχομαι καλή σεζόν σε εσάς και τους συνεργάτες σας κυρία Νικολούλη και ελπίζω να έρθουν στο φως νέες υποθέσεις και να δωθούν απαντήσεις σε αναπάντητα ερωτήματα με τα οποία ασχοληθήκατε πέρυσι.Σας περιμένουμε με αγωνία….Καλό ξεκίνημα και καλή δύναμη!

  8. ΜΑΡΙΑ Avatar
    ΜΑΡΙΑ

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!

  9. ΝΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Avatar
    ΝΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    Καλημέρα Αγγελική και σε όλα τα παιδιά της ομάδας σου. Καλή σεζόν εύχομαι με υγεία δύναμη, φως και ανθρωπιά. Εύχομαι να μην έχουμε άλλες δολοφονίες, οι αγνοούμενοι να βρεθούν και οι εκκρεμείς υποθέσεις να εξιχνιαστούν. Σε αγαπάμε πολύ να είστε όλοι γεροί και δυνατοί και να βοηθήσετε και άλλο κόσμο. Φιλιά πολλά. Νανά !!!

  10. bloody mary Avatar
    bloody mary

    ποσα χρονια πρεπει να περασουν δηλαδη για να αρχισει νωριτερα? φενεται ενδιαφερουν μονο κοτσομπολιστικες εκπομπες και lifestyle…ο κοσμος καιγεται και το .. χτενιζεται!!ΕΛΕΟΣ μ αυτο στις 23.00!

  11. Βασίλης Α. Avatar
    Βασίλης Α.

    Καλή αρχή Αγγελική,περιμένουμε να είμαστε ξανα συνταξιδιώτες στο δύσκολο αυτό ταξίδι του μυστηρίου.Μια παράκληση από μένα-αυτό που σου είπα και από κόντα-μην αφήσεις την υπόθεση της Ολυμπίας Κηρυκου.Επιτέλους η οικογένεια πρέπει να μάθει την αλήθεια.

  12. Βαγια Avatar
    Βαγια

    Καλη Αρχη Αγγελικουλα μας αυριο Να εισαι παντα καλα εσυ και οι συνεργατες σου και να εχετε παντα επιτυχιες στο δυσκολο εργο σας Σας Αγαπαμε!

  13. ΡΙΤΑ Avatar
    ΡΙΤΑ

    Επιτέλους!!καλή σεζον!!!!

  14. katerina Avatar
    katerina

    καλη αρχη αγγελικη μου!!!!!!!!!

  15. Μαιρη χατζαλη Avatar
    Μαιρη χατζαλη

    Ευχομαι καλη αρχη με επιτυχια και φετος

  16. Κοραλία Avatar
    Κοραλία

    Καλή αρχή και καλή δύναμη εύχομαι στην πολυαγαπημένη μας δημοσιογράφο κ στους αξιόλογους συνεργάτες της!Σας περιμέναμε πως και πως να ξεκινήσετε κ φέτος την τόσο ενδιαφέρουσα κ αποτελεσματική εκπομπή σας!Σας ευχαριστούμε για τον αλτρουισμό που δείχνετε προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

  17. Μαρία Avatar
    Μαρία

    κ.Νικολούλη το έργο σας είναι αξιαίπενο! Πολλά μπράβο! Καλά που υπάρχουν και άνθρωποι σαν εσάς γιατί αν περιμένουμε απ’το κράτος χαθήκαμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *