Κέρκυρα, Κέρκυρα με το Ποντικονήσι και τους υπέροχους ανθρώπους σου!

Η επαφή μας ήταν ξεχωριστή. Η κουβέντα μας εποικοδομητική.

Δίπλα στη θάλασσα με θέα το Παλαιό Φρούριο στο μπαρ ΑΚΤΑΙΟΝ, βρεθήκαμε όλοι σε μια παρέα. Οι λάτρεις του μυστηρίου με εξέπληξαν με τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις τους.

 

Το βιβλίο «Θάνατος με χείλη κόκκινα» που μας έδωσε την αφορμή για τη συνάντηση, βασίζεται σε αληθινή ιστορία και δίνει το προφίλ του εγκλήματος στη χώρα μας. Κάποιοι εγκληματολόγοι το μελετούν και την ηρωίδα την κατατάσσουν στους κατά συρροή δολοφόνους.

Για το «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», το πρώτο μου βιβλίο που στηρίζεται και αυτό σε πραγματικά γεγονότα, η μεγάλη απορία όλων ήταν η εξής: πώς νέοι και άπειροι άνθρωποι οδηγούνται στο έγκλημα και φροντίζουν μετά να το καλύψουν.

Όταν η ζωή γράφει τέτοια δυνατά σενάρια, δεν καταφεύγεις εύκολα στη μυθοπλασία. Τα εγκλήματα που έχει φωτίσει το «Τούνελ» στην 19χρονη πορεία του, ξεπερνούν και τον πιο ευφάνταστο σεναριογράφο.

Φίλοι μου, δεν μένω στα βιβλία μου σε μία απλή καταγραφή γεγονότων. Συνεχίζω την έρευνα ξεθάβοντας τα κρυμμένα μυστικά και εγκλήματα που δεν μπορώ να αποκαλύψω στην τηλεόραση…

 

Την εκδήλωση στην Κέρκυρα οργάνωσαν την Τετάρτη 25 Ιουνίου οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών του νησιού. Στο πάνελ μας ο πανεπιστημιακός, κοινωνιολόγος και φίλος της εκπομπής κ. Νίκος Φακιολάς, η δημοσιογράφος και φιλόλογος Σάσσα Μεταλληνού- Chaitow και o Δήμος Καλάκος.

 

 

Παρόντες στην εκδήλωση ο Πρόεδρος και μέλη της Εθελοντικής ΕΜΕΔ Κέρκυρας που μου απένειμαν δίπλωμα τιμής.

Σας ευχαριστώ όλους για τη φιλοξενία και τη μεγάλη αγάπη που απλόχερα μου δώσατε.

Οι φωτογραφίες είναι του φωτογράφου- φωτορεπόρτερ Σταμάτη Καταπόδη.

Αγγελική

4 απαντήσεις στο “Κέρκυρα, Κέρκυρα…”

  1. AΡΕΤΗ Avatar
    AΡΕΤΗ

    HTAN MIA YΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΥΑ!!!!!!ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!!!!!

  2. ΝΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Avatar
    ΝΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    Καλησπέρα Αγγελική και σε όλα τα παιδιά. Μου λείπεις ήδη πολύ. Είδα πολύ κόσμο και στην Κέρκυρα είχες σε λατρεύει ο κόσμος και είναι φυσικό αφού προσφέρεις πολλά. Τα βιβλία σου είναι υπέροχα. Τα φιλιά μου και την αγάπη μου για ένα όμορφο καλοκαίρι. Νανά !!!!

  3. ΑΡΕΤΗ ΘΕΜΑ Avatar
    ΑΡΕΤΗ ΘΕΜΑ

    ΤΩΡΑ……………… ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΩΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!!!!!!!!!ΑΡΕΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ.

  4. λιτσα Avatar
    λιτσα

    αγγελικη μου γλυκια ,τι μου εκανες !!το πρωι ξεκινησα το δευτερο βιβλιο σου κ τωρα το τελειωσα δεν μπορουσα με τιποτα να το αφησω για αυριο η για το βραδυ,πονανε τα ματια μου αλλα ηταν τελειο!!!!αυριο παω να παρω κ το ονειρευτηκα το δολοφονο σουrnσε παρακολουθω ανελλιπως στο τουνελ,ειμαι η πιο φανατικη σου θαυμαστρια.καλο καλοκαιρι!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *