Φίλοι μου,Με τιμήσατε με την άμεση και ζεστή ανταπόκριση στο κάλεσμα μας με αφορμή το νέο μου βιβλίο «Θάνατος με χείλη κόκκινα».

Το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Μαΐου βρεθήκαμε στο φιλόξενο χώρο του Βιβλιοπωλείου «Παπασωτηρίου», στο Athens Mall στο Μαρούσι.

Είχα την χαρά να συναντήσω από κοντά φίλους του «Τούνελ». Με συγκίνησε το γεγονός ότι κάποιοι, για να βρεθούν στη συντροφιά μας, ταξίδεψαν ακόμα κι από Καλαμάτα, Κόρινθο, Χαλκίδα, Αίγινα και Σαλαμίνα.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, κοπέλες έγκυες, άλλες με μωρά στην αγκαλιά , μαθητές, φοιτητές , περίμεναν υπομονετικά για να γνωριστούμε από κοντά.

Ο εποικοδομητικός διάλογος που αναπτύσσουμε σ’ αυτές τις συναντήσεις, μου δίνει πάντα την ευκαιρία να αφουγκραστώ τον παλμό της κοινωνίας , την απήχηση που αφήνει η δουλειά μας στον κόσμο, αλλά και τους προβληματισμούς και τις προτάσεις σας.

Το ευχαριστώ για τα θερμά σας λόγια, είναι λίγο.

Επειδή με ρωτάτε για τις επισκέψεις μου σε άλλες πόλεις, να σας πω πως ακολουθεί η Φλώρινα στις 16, η Κέρκυρα στις 25 Ιουνίου και άλλες. Θα σας ενημερώσω έγκαιρα για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, σας στέλνω την αγάπη μου

 

Αγγελική

4 απαντήσεις στο “Μια όμορφη συντροφιά”

  1. Arion panos Avatar
    Arion panos

    αγγελικη εισαι φενομενο ευγε σ,οτι εχεις κανει μεχρι σημερα σε θαυμαζω

  2. ΝΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Avatar
    ΝΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    Καλημέρα σε όλη την ομάδα του ΤΟΥΝΕΛ, είστε υπέροχοι, εξαιρετικοί στην δουλειά σας όλοι σοβαροί μπράβο σας, για την αποκάλυψη της αλήθειας στις υποθέσεις και το πείσμα και την διάθεση. Αγγελική είσαι μια κούκλα, γλυκιά και ανθρώπινη, γι αυτό σε λατρεύει ο κόσμος και θέλει να σε συναντάει. Το βιβλίο απλά υπέροχο. Φιλιά. Νανά !!!

  3. xrysa Avatar
    xrysa

    καλησπερα κι απο μενα συγχαρητηρια για την εκπομπη σας ανυπομονω ποτε θα ερθετε και στην κρητη..

  4. Barty Avatar
    Barty

    Αγγελική είσαι απίστευτη. Σε θαυμάζω είσαι the number one :)…. Σου εύχομαι τα καλύτερα! Τα βιβλία σου είναι καταπληκτικά. Να μας έρθεις και πάλι στην Αλεξανδρούπολη, σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *