Εκπομπή έρευνας και αναζήτησης που έχει βραβευτεί από κοινωνικούς φορείς, την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ κατέχει σημαντική θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

ap2519

Συνεχίζεται για 30η σεζόν στην τηλεόραση του MEGA, με παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια τη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη. Στη ζωντανή πολύωρη εκπομπή, αναζητούμε συνανθρώπους μας που έχουν χαθεί κάτω από περίεργες συνθήκες και υπάρχουν σχετικές δηλώσεις εξαφάνισης στις Αστυνομικές Αρχές. Έμφαση δίνουμε στις εξαφανίσεις παιδιών και ανήμπορων γερόντων.
Η εμπειρία της πολύχρονης εκπομπής και κυρίως η μεθοδική και επίμονη έρευνά μας, δείχνουν ότι αρκετές υποθέσεις που παρουσιάζονται σαν απλές εξαφανίσεις, είναι σκηνοθετημένα εγκλήματα.
Το “Τούνελ” βοήθησε σημαντικά και άνοιξε το δρόμο για την εξιχνίαση είκοσι οχτώ δολοφονιών.
Παράλληλα με μεθοδική έρευνα άναψε το φως σε δεκάδες άλλες υποθέσεις που παραμένουν ξεχασμένες στα συρτάρια των Αρχών. (Λεπτομέρειες στις ενότητες,Έγκλημα χωρίς τιμωρία και Θρίλερ στο σκοτάδι.).
Στις ηλεκτρονικές μας σελίδες θα βρείτε συνανθρώπους μας που χάθηκαν σε συγκεκριμένες χρονολογίες. Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν γνωρίζετε κάτι γι αυτούς.

Με τη βοήθεια των τηλεθεατών έχουν βρεθεί  περισσότερα από 1.840 άτομα σε 981 εκπομπές.

Το “Φως στο Τούνελ” χρησιμοποιεί ακόμη περισσότερο τη δύναμη των νέων τεχνολογιών και του Internet. Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα μας στο Facebook  Φως στο Τούνελ Official την ώρα της εκπομπής για να συζητήσετε ζωντανά με τηλεθεατές αλλά και συντελεστές του “Τούνελ”. Ακολουθήσετε την επίσημη σελίδα της Αγγελικής Νικολούλη στο Instagram  @aggelikinikolouliofficial.

Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας για να μας πληροφορήσετε για κάποιον συνάνθρωπό μας που εξαφανίστηκε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *