Απ’ την αναπαράσταση φάνηκε επικρατέστερη η εκδοχή να περίμενε σε κάποιο ραντεβού, να βγήκε από το ΙΧ του και μετά ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, να τον χτύπησε πισώπλατα και να τον έσυρε.
«Το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε ακινητοποιημένο με τη μεσαία σκάλα των φώτων, τον κινητήρα σε λειτουργία και αναμμένο τον εσωτερικό φωτισμό της καμπίνας του. Και από τα δύο ρεύματα υπάρχει απεριόριστη ορατότητα. Επειδή ήταν Αύγουστος και το οδόστρωμα ήταν ξηρό, θα είχαμε μικρές ή μεγάλες εκτάσεις ιχνών τροχοπέδησης. Τέτοια ίχνη όμως δεν ανευρέθησαν. Αλλά ούτε και ίχνη πλάγιας ολίσθησης από κάποιο αυτοκίνητο που πιθανώς να προσπάθησε να τον αποφύγει. Έχουμε όμως ίχνη διέλευσης μαλακής μάζας ανθρωπίνου όγκου, μεικτής προέλευσης και από τον ρουχισμό του θύματος αλλά και από τα αίματα από το σημείο αυτό, μέχρι και 16 μέτρα πάνω στη διπλή διαχωριστική γραμμή των δύο ρευμάτων ανά κατεύθυνση.»
«Τα ίχνη αυτά των 16 μέτρων που βρεθήκανε από τα ρούχα του, αλλά και το αίμα στο οδόστρωμα, μας παραπέμπουν σε σύρσιμο. Το σώμα του Οδυσσέα έφερε στην πλάτη χτυπήματα και γδαρσίματα τριβής. Παρουσίασε εγκαύματα στο πόδι και στο οπίσθιο τμήμα της πλάτης του.»
Ο κύριος Μαδιάς δεν έμεινε στην εκδοχή της τυχαίας παράσυρσης από διερχόμενο ΙΧ, αναφέροντας πως εάν ο Οδυσσέας βρισκόταν στη μέση του δρόμου και είχε παρασυρθεί από κάποιο όχημα έστω και με την ταχύτητα των 55 – 60 km, θα έφερε πολύ μεγαλύτερης έκτασης βλαβών στο σώμα του ή θα μπορούσε ακόμα και να είχε διαμελιστεί.
Αφήστε μια απάντηση