Ποιοι εκτέλεσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ;

Παγωμένος είναι ο δημοσιογραφικός κόσμος και όχι μόνο, από τη δολοφονική ενέδρα που στήθηκε μέρα – μεσημέρι στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ…

Το «Τουνελ» με ζωντανές συνδέσεις στον τόπο της εκτέλεσης στον Άλιμο, αλλά και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι δράστες φαίνεται πως είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το καρτέρι θανάτου, παρακολουθώντας το καθημερινό του πρόγραμμα.

Από μία μηχανή μικρού κυβισμού ο συνεπιβάτης «άδειασε» κυριολεκτικά το όπλο του στον άτυχο σύζυγο και πατέρα ενός αγοριού.

Από το σημείο του φονικού οι αστυνομικοί συνέλλεξαν δεκατρείς κάλυκες, με αρκετές από τις βολίδες να έχουν σφηνωθεί στο σώμα του.

Όπως ισχυρίζονται αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης έδωσε και τη χαριστική βολή στο κεφάλι του θύματος. Η εκτέλεση έγινε μ’ ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών.

Οι δράστες είχαν πιθανότατα καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Ο οδηγός φορούσε σκούρα ρούχα και ο συνεπιβάτης και εκτελεστής ένα χακί μπουφάν.

Η εκπομπή παρουσίασε και ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία.

Ο δημοσιογράφος του «Τούνελ», που βρέθηκε στην οδό Άννινου στον Άλιμο, όπου έμενε ο άτυχος Καραϊβάζ, περιέγραψε τη διαδρομή διαφυγής των δραστών, όπως αυτή προέκυψε από αξιόπιστη αστυνομική πηγή.

Η Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε έκκληση σε κατοίκους που διατηρούν κάμερες ασφαλείας ή είδαν κάτι περίεργο, να επικοινωνήσουν με το «Τούνελ». Οι πληροφορίες έφταναν η μία μετά την άλλη στην εκπομπή μαζί με σχετικά βίντεο ύποπτων μηχανών.

Οι ίδιοι οι τηλεθεατές έκαναν έρευνα στο διαδίκτυο και έστελναν στοιχεία για σκούτερ, όπως η μηχανή των δραστών, που έχουν κλαπεί τον τελευταίο καιρό από την Αττική.

Μία ανώνυμη μαρτυρία αργά τη νύχτα, έκανε λόγο για την εθνικότητα των εκτελεστών.

Το χρονικό της επίθεσης…

Το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου ο άτυχος Γιώργος Καραϊβάζ 53 χρόνων, επέστρεφε στην οικία του στον Άλιμο από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, όπου εργαζόταν. Στάθμευσε το αυτοκίνητό του, βγήκε από αυτό και κατευθύνθηκε πεζός προς το σπίτι του. Εκεί οι δύο εκτελεστές τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν.

Μετά την αποτρόπαια πράξη τους οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ σύντομα η γειτονιά αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Η έρευνα μέχρι στιγμής στρέφεται προς το κοινό ποινικό έγκλημα, ωστόσο μένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές, ούτε είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Από το μεσημέρι έως το βράδυ της Παρασκευής, έγιναν αρκετές προσαγωγές υπόπτων στην Ασφάλεια Αττικής.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει συγκλονισμένο από την  εκτέλεση του συναδέλφου Γιώργου Καραιβάζ. Πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία δημοσιογράφου καθώς είχε προηγηθεί το 2010 η δολοφονία του συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου και καλεί την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν αμέσως το έγκλημα και να παραδώσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες.

Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει, ότι οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, τραυματισμούς και απειλές και επισημαίνει ότι:

Θα προασπίσει την ελευθερία του Τύπου και την ανεμπόδιστη εργασία των δημοσιογράφων απέναντι σε κάθε πίεση και απειλή, πολύ περισσότερο απέναντι σε μαφιόζικες πρακτικές και εγκληματικά σχέδια.”

Να θυμίσουμε ότι δολοφονική επίθεση είχε δεχθεί και ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, που σώθηκε από θαύμα.

 

54 απαντήσεις στο “Ποιοι εκτέλεσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ;”

  1. Μαργαριτα Ιβανοβα Avatar
    Μαργαριτα Ιβανοβα

    Μα τι γίνεται εδώ στην Ελλάδα. Έλεος πια

  2. Αλεξάνδρα Avatar
    Αλεξάνδρα

    Κρίμα ο άνθρωπος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

  3. Μαρίζα Avatar
    Μαρίζα

    Παρακαλούμε πολύ κάνετε ό,τι είναι δυνατό για μην μείνει αυτή η υπόθεση στο σκοτάδι.

    1. maria schroeder Avatar
      maria schroeder

      Δυσκολα οταν προκειται για μαφια.

  4. Αριαδνη Avatar
    Αριαδνη

    Κρίμα ποσό κρίμα ήταν από του καλύτερους δημοσιογράφους στο αστυνομικό ρεπορτάζ.Πως γίναμε έτσι οι άνθρωποι ψυχροί και ανελέητοι προς τον συνάνθρωπο μας.Ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στους δικούς του.

  5. Αφροδίτη Avatar
    Αφροδίτη

    Είμαστε σοκαρισμένοι. Το βλέπαμε καθημερινά. Σοβαρός καλός επαγγελματίας. Ποιους ενόχλησε άραγε?

  6. Μαρια Avatar
    Μαρια

    Πραγματι συγκλονιστηκα με την δολοφονια του κ. Καραιβαζ. Θερμα συλλυπητήρια στην οικογενεια του.

  7. Dionisia tzamaria Avatar
    Dionisia tzamaria

    Πολύ κριμα από τους πιο καλούς δημοσιογράφους συλληπητηρια

  8. Φωτεινή Avatar
    Φωτεινή

    Λυπάμαι πολύ ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει θερμά συλλυπητήρια

  9. Αγγελική Avatar
    Αγγελική

    Πολύ άδικο.. Από τους καλύτερους δημοσιογράφους. Πλήρωσε με τη ζωή του αυτό που τόσο αγαπούσε να κάνει, να βγάζει στο φως την αλήθεια
    Κουράγιο στους οικείου του.

  10. Δεσποινα Avatar
    Δεσποινα

    Ένας αληθινός άνθρωπος υπέροχος κ δυναμικός στην δουλειά του …υπερασπιστής της αλήθειας..γι αυτό τον έφαγαν!! Κάτι θα είχε ανακαλύψει…καλό παραδεισο!!μεγάλη οργή κ θλίψη στην Ελληνική κοινωνία

  11. Δεσποινσ Avatar
    Δεσποινσ

    Ένας αληθινός άνθρωπος υπέροχος κ δυναμικός στην δουλειά του …υπερασπιστής της αλήθειας..γι αυτό τον έφαγαν!! Κάτι θα είχε ανακαλύψει…καλό παραδεισο!!μεγάλη οργή κ θλίψη στην Ελληνική κοινωνία

  12. Εφη Avatar
    Εφη

    Κρίμα στον καλύτερο δημοσιογράφο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Έχουμε γίνει φαρ ουεστ… Φοβάσαι να κυκλοφορήσει δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί ας βρεθούνε οι υπαίτιο.

  13. Νεφέλη Avatar
    Νεφέλη

    Θεέ μου! Ήταν τόσο καλός δημοσιογράφος! Λυπάμαι πολύ. Συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους.
    Είμαι σίγουρη ότι θα βρουν τους δολοφόνους. Δεν θα το αφήσουν έτσι οι φίλοι του οι δημοσιογράφοι.

  14. ΤΣΑΓΚΟΥΡΙΔΟΥ Avatar
    ΤΣΑΓΚΟΥΡΙΔΟΥ

    Καλό παράδεισο, συλλυπητήρια στην οικογένεια, από την πατρίδα σου την Δράμα

  15. Κατερίνα Avatar
    Κατερίνα

    Αγγελική νομίζω η βοήθεια σου θα είναι πολύτιμη.μακαρι να βρεθούν οι ένοχοι και να πληρώσουν για αυτό.επισης πιστεύω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να τους βρείτε! Για την ψυχή του και την οικογένεια του.καλο παράδεισο.

  16. Μπιλιω Avatar
    Μπιλιω

    Λυπάμαι, λυπάμαι….
    Λίγα λεπτά πρίν τον βλέπαμε στο Σταρ…..
    Πλήγμα για την δημοσιογραφία..
    Πλήγμα για την Δημοκρατία…

  17. ΚΑΤΕΡΙΝΑ Avatar
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    ΆΛΛΟΙ ΜΌΝΟ. ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΩΝΙΕΣ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΟΣΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ; ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ

  18. Όλγα Αποστολίδου Avatar
    Όλγα Αποστολίδου

    Μακάρι να βρούνε αυτούς που το κάνανε και αυτούς που έδωσαν εντολή να γίνει στεναχωρέθηκα σαν να ήταν δικός μου άνθρωπος ιλικρινα!! Δύναμη στην οικογένεια και καλό παράδεισο στη ψυχή του κρημα!!!

  19. Tula says Avatar
    Tula says

    Εχουμε μεινει ολοι αφωνοι με ενα γιατι τι ειναι βρε παιδια η ανθρωπινη ζωη τι απολογια θα δωσουμε ,πραγματικα ντροπη ;οι διαφορες δεν λυνοντε ετσι .οτι και να ειναι .συλλυπητηρια στην οικογενεια

  20. Κωνσταντίνα Avatar
    Κωνσταντίνα

    Κρίμα ο άνθρωπος!! Κουράγιο στην οικογένεια του. Να τα πιάσουν τα καθάρματα και γρήγορα. Για μένα θα πρέπει να να επανέλθει η θανατική ποινή. Γι αυτούς τους αλήτες, για τους παιδεραστές και για τους βιαστές!!

  21. Μαρία Βεγοπουλου Avatar
    Μαρία Βεγοπουλου

    Ο θεός να δώσει δύναμη στην οικογένεια του καλό Παράδεισο

  22. Ευγενία Καταγα Avatar
    Ευγενία Καταγα

    Λυπάμαι για την απώλεια του Δημοσιογραφικού κόσμου για έναν εξαίρετο και αστυνομικό ρεπόρτερ Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και εύχομαι ολόψυχα να βρεθούν οι δολοφόνοι του και να αποδοθεί Δικαιοσύνη . Σαν άνθρωπος εξανισταμαι για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός ανθρώπου με τέτοιο βάναυσο και αποτρόπαιο τρόπο Καλό παράδεισο .

  23. Ντίνα Avatar
    Ντίνα

    Έπαθα σοκ στο άκουσμα της θλιβερής είδησης. Έμπαινε σχεδόν κάθε μέρα στο σπίτι μου μαζί με την Ζήνα. Εκτιμούσα το ήθος του, τη σοβαρότητά του την εργατικότητά του…… Ένα νέο άνθρωπο και αξιόλογο είναι πολύ άδικο να του αφαιρούν την ζωή με τέτοιο άνανδρο τρόπο!!! Συλλυπητήρια στους οικείους του. Ελπίζω όλοι να συνδράμουν για την σύλληψη των φονιάδων και να τιμωρηθούν παραδειγματικά!!!

  24. Πάνος Avatar
    Πάνος

    Κοιτάξτε κ μια είδηση στο μπλόκο τελευταία που ίσως περνάει στα ψιλά, για ψευτοιμαμηδες και για το Ισλάμ, η περίπτωση πιστεύω είναι τρομοκρατική μου θύμισε Γαλλία ολο αυτό
    Συλλυπητήρια μετρημένος κ καλός δημοσιογράφος,

  25. Σόνια Avatar
    Σόνια

    Αξιοπρεπής, τίμιος, αγαπημένος.
    Παρακαλούμε τους συντελεστές της εκπομπής και προσωπικά την κ. Νικολούλη να ρίξουν όσο φως μπορούν σε αυτήν την υπόθεση.

  26. Μαρια Avatar
    Μαρια

    Πραγματικα νιωθω τοσο σοκαρισμενη και τοσο θυμωμενη γτ καποιοσ του εκλεισε το στομα ασ ελπισουμε οτι θα φανερωθει ο λογος που δεν θα τον βλεπουμε

  27. Maira Avatar
    Maira

    Κριμα ρε παιδια ακομα δεν μπορω να το πιστεψω ….καθεμερα τον εβλεπα και περξμενα πωσ και πως τα σχολια του …κουραγιο στην οικογενεια

  28. magda Avatar
    magda

    Απογοητευση νιοθω τιποτα αλλο ..Λυπαμαι για τον Ανθρωπο εχουν μαζευτοι πολλα αποβρασματα στην Ελλαδα πληρωμενοι εκτελεστες ..κλεινουν σπιτια!

  29. Δημήτρης Avatar
    Δημήτρης

    Μακάρι κα Νικολούλη να βρείτε εσείς τους ενόχους και αν υπάρχει φυσικά ηθικος αυτουργός από πίσω γιατί εγώ αυτό πιστεύω κατά τη γνώμη μου . Δεν βρέθηκαν τυχαία κάποιοι και τον σκότωσαν γιατί τον ζηλεύαν. Όπως και να έχει πραγματικά λυπάμαι για την απώλεια ενός ευγενικού και καλοκαγαθου άντρα όπως ήταν και ο Γιώργος Καραϊβαζ.

  30. magda Avatar
    magda

    krima pollu krima

  31. Πασχαλια Avatar
    Πασχαλια

    Έλεος με τις ανθρωποκτονιες! Σεβαστείτε την ανθρώπινη ζωή!

  32. Έλενα. Avatar
    Έλενα.

    Είμαι πολύ σοκαρισμένη!Λυπάμαι τόσο πολύ!Καλό παράδεισο.

  33. Ανστασια Avatar
    Ανστασια

    Δεν μπορώ να το πιστέψω ήταν από τους καλύτερους δημοσιογράφος….καλό παράδεισο να έχει συλλυπητήρια στην οικογένεια του!!!ελπίζω να βρεθουν γρήγορα αυτοί που του αφαίρεσαν τη ζωή τόσο άδικα…

  34. Vicky Avatar
    Vicky

    Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Θα μας λήψη πολύ. Ήταν τόσο καλός κ τα ρεπορτάζ του τα υποστήριζε με την ❤️ του. Βοήθησε Αγγελική να εξιχνιαστεί αυτό το έγκλημα. Είναι κρίμα. Καλό παράδεισο Γεωργό.

  35. Δημήτρης Μπιζιώτας Avatar
    Δημήτρης Μπιζιώτας

    Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ ενός δημοσιογράφου που δεν φοβόταν . Μακάρι να καταφέρετε σήμερα να δημιουργήσετε ένα “Μπλόκο” στους φονιάδες του με τη βοήθεια όλων μας και να βοηθήσουμε την αστυνομία
    Δημήτρης Μπιζιώτας
    Δημοσιογράφος AEJ – ΕΔΗΠΗΤ
    http://www.kalitheapress.gr

  36. Παναγιώτα Avatar
    Παναγιώτα

    Σίγουρα θα έχει αρχεία στο κομπιούτερ του. Αν η αστυνομία θέλει να τους βρει άμεσα θα τους βρει όσο δύσκολο και να είναι. Αλλά μέρα μεσημέρι…απίστευτο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

  37. Δημήτρης Ν. Avatar
    Δημήτρης Ν.

    Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Είναι συγκλονιστικό αυτό που έγινε. Ένας άνθρωπος επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία στον χώρο χάθηκε άδικα και χωρίς λόγο. Ελπίζω άμεσα η ελληνική αστυνομία με την βοήθεια της εκπομπής να ρίξουν φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

  38. ΝΑΝΤΙΑ Avatar
    ΝΑΝΤΙΑ

    Μόνο εκείνος ξέρει τι ανακάλυψε κ τον φάγανε έτσι εν ψυχρώ! Συλλυπητήρια στην οικογένεια του!

  39. ΝΑΝΤΙΑ Avatar
    ΝΑΝΤΙΑ

    Μόνο εκείνος ξέρει τι ανακάλυψε που μπλέχτηκε κ τον σκότωσαν εν ψυχρώ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του!

  40. Μαριω Avatar
    Μαριω

    Με δολοφονικες εκτελεσεις δε φημωνεται η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΙΒΑΖ.✌

  41. Στυλιανη Avatar
    Στυλιανη

    Καλό Παράδεισο ! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια! Ήταν ενας άξιος και σεμνός δημοσιογράφος ,πολύ μεγάλο κρίμα!

  42. Νάντια Avatar
    Νάντια

    Πολύ κρίμα. Το μεσημέρι τον έβλεπα,πάντα τον θαύμαζα κ θα τον θαυμάζω. Εύχομαι να βρεθούν οι δολοφόνοι του. Εύχομαι να σταματήσει όλο αυτό στην Ελλάδα!!! Μια εβδομάδα όλο σκοτώνει κάποιος κάποιοι κάποιον. Γιώργο .. ελαφρύ να είναι το χώμα που θα σε σκεπάζει,καλό παράδεισο στην γειτονιά του Θεού που πλέον δεν θα κινδυνεύεις από κανέναν. Αναπαυσου εν ειρήνη. Καλό ταξίδι καλό παράδεισο καλός μας άνθρωπος. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και συγγενείς και σε όλη την Ελλάδα. Έφυγε άδικα ακόμα ένας νέος άνθρωπος μας πολύ άδικα..

  43. Ναταλια Avatar
    Ναταλια

    Πολυ κριμα ενα μεγαλο γιατι….Ενας ανθρωπος αξιοπρεπης.Δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που τα λεινουν ολα με αυτο το τροπο.Ας βρεθουν οι δραστες αν και αυτο δεν αρκει ο ανθρωπος δεν γυριζει πισω.Αν και να τους βρουν σε δεκα χρονακια θα ειναι εξω κ θα κανουν ξανα τα ειδια…ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

  44. Nataliα Avatar
    Nataliα

    Κριμα πολυ κριμα…Δυστυχως εφυγε ενας ανθρωπος ενας πατερας ενας δημοσιογραφος.Συλλυπητηρια στην οικογενεια καλο παραδεισο να εχει….Ευχομαι να βρεθουν οι δραστες αν και ο ανθρωπος δεν γυριζει….Και να τους βρουν δεκα χρονακια θα κατσουν μεσα κ μετα θα συνεχεισουν τα ειδια γιατι….αυτη ειναι η Ελλαδα νομοι μηδεν

  45. Βασια Avatar
    Βασια

    εδω στην Ελλαδα ρωτατε τι γινεται;;;; μονο εδω στην Ελλαδα;

  46. Ιωαννα Avatar
    Ιωαννα

    ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..ΑΣ ΜΗΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ..ΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    1. Claire Avatar
      Claire

      Ας ξεβρωμισει επιτέλους αυτή η χώρα

  47. Θανάσης Λαβιδας Avatar
    Θανάσης Λαβιδας

    Καλό παράδεισο Συλλυπητήρια στην οικογένειά του εύχομαι να βρεθούν γρήγορα οι ένοχοι

  48. ΜΑΡΙΑ Avatar
    ΜΑΡΙΑ

    Αν μπορείτε κάντε εσείς μια έρευνα σε βάθος, γιατί φοβάμαι ότι θα έχουμε άλλη μια…ανεξιχνίαστη δολοφονία…

  49. ΧΡΗΣΤΟΣ Avatar
    ΧΡΗΣΤΟΣ

    Αν θέλουν να βρουν την πορεία που είχε το μηχανάκι μπορούν να ανεβάσουν μια φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας που να φαίνεται καθαρά το όχημα με τους επιβάτες και να ζητήσουν από τον κόσμο να εξετάσει τα δικά του βίντεο και να δει αν έχει καταγραφεί κάτι, και να στείλουν ένα μέιλ με μια φωτογραφία γνωρίζοντας στην αστυνομία το σημείο και την πιθανή ώρα της καταγραφής. ( Πχ Λ. Αλίμου 100 14:10) ώστε σε συνδιασμό με τις κάμερες ελενχου κυκλοφορίας να προκύψει η πιθανή διαδρομή και το πιθανό σημείο εκκίνησης η και εγκαταληψης του οχήματος. Τα σύγχρονα καταγραφικό κρατάνε βίντεο περίπου 7 μέρες οπότε πρέπει να γίνει κάτι σύντομα πιστεύω.

  50. ΘΕΟΦΙΛΟΣ Avatar
    ΘΕΟΦΙΛΟΣ

    Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Εύχομαι αυτή η αποτρόπαια πράξη να μην πτοήσει τους υπόλοιπους δημοσιογράφους. Όσο για την υπόθεση είμαι σίγουρος πως η κ. Νικολούλη δεν θα την αφήσει ανεξιχνίαστη.

  51. Mahmut Avatar
    Mahmut

    Εάν σε εκείνη την διεύθυνση μάζευαν της κάμερες ασφαλείας όλες σε εκείνη την περιοχή σίγουρα κάτι θα βρίσκανε ένα στοιχείο καλό παραδίσο και πολλά συλλυπητήρια στην οικογένεια με πόνεσε η ψυχή μου όταν το άκουσα

  52. Γιολαντα Avatar
    Γιολαντα

    Καλο παραδεισο Γ.Καραϊβαζ…θα μας λειψεις….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *