Σίκινος: Θρίλερ με τις δύο Γαλλίδες που αγνοούνται

 Μετά τις εξαφανίσεις των τουριστών σε  Σάμο, Κέρκυρα, Σέριφο και Ζάκυνθο, που είχαν δυστυχώς τραγική κατάληξή, ένα νέο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Σέριφο.

Σε εφιάλτη έχουν μετατραπεί οι διακοπές στην Ελλάδα και για δύο Γαλλίδες τουρίστριες.

Η Φρανσουάζ Μπουτό 73 χρόνων και η Μαρί Πιέρ Αρφέλ, 64 χρονών αγνοούνται από το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου. Οι δύο γυναίκες που φαίνεται ότι γνωρίστηκαν μετά την άφιξη τους στο νησί, έδωσαν ραντεβού έξω από το κατάλυμα που διέμενε η Μαρί, για να ακολουθήσουν μαζί μια από τις πεζοπορικές διαδρομές του νησιού. Φαίνεται όμως πως για άγνωστο λόγο βρέθηκαν εκτός πορείας και τα ίχνη τους χάθηκαν.

Στις έξι παρά δέκα το πρωί εκείνης της ημέρας  η Φρανσουάζ προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου που της είχε κλείσει το δωμάτιο που έμενε , Ηλία Γαβανά. Εκείνος την κάλεσε πίσω στο κινητό της τηλέφωνο για δει τι συμβαίνει, και όταν τελικά του απάντησε δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν, αφού η Φρανζουάζ δεν μιλούσε αγγλικά.

Στην συνέχεια, στις 08:24 το πρωί, του έστειλε μήνυμα με μια φωτογραφία από το κινητό της , στην οποία φαινόταν να κοιτάζει προς τον ουρανό, σαν να ήταν πεσμένη στο έδαφος.   Του έγραψε «έχω παραπατήσει, έχω πέσει, δεν αισθάνομαι καλά» .

Ο ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου της έστειλε μηνύματα για το που βρίσκεται, αλλά ενώ τα διάβασε δεν απάντησε. Αμέσως της  ζήτησε να του στείλει συντεταγμένες από το google maps με την τοποθεσία της. Το τηλέφωνο της όμως απενεργοποιήθηκε και από τότε παρέμεινε κλειστό.

Μέσα σε λίγα λεπτά σήμανε συναγερμός στο μικρό νησί και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο γυναικών.

Κάτοικοι, πυροσβέστες από τη Σύρο, εθελοντές από τη Σαντορίνη με ντρόουν, ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος από την Αθήνα, ντρόουν αλλά και ελικόπτερο από τη Ρόδο, «χτενίζουν» όλες αυτές τις ημέρες τη Σίκινο χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τις τελευταίες ημέρες στην Σίκινο βρίσκονται και συγγενείς των δυο αγνοουμένων γυναικών από τη Γαλλία. Παρακολουθούν τις ενέργειες των σωστικών συνεργείων και περιμένουν με αγωνία μια θετική εξέλιξη αν και γνωρίζουν πως κάτι τέτοιο είναι πλέον δύσκολο.

Διαβάστε περίσσοτερα για την υπόθεση ΕΔΩ

Αμοργός: Άφαντος ο Αμερικανός σερίφης από τις 11 Ιουνίου…

Αγνοούμενος παραμένει ο Άλμπερτ Κάλιμπετ, 59 χρόνων από την Αμοργό όπου βρισκόταν για διακοπές με φίλο του.  Ο Αμερικανός σερίφης ακολούθησε σηματοδοτημένο μονοπάτι και η απόσταση που έπρεπε να διανύσει ήταν βατή, αλλά διαρκούσε 4 ώρες. Ήταν γυμνασμένος και γνώριζε την περιοχή καλά μιας και την είχε επισκεφτεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Στο νησί μετέβησαν κι άλλοι φίλοι του αλλά και Αμερικανοί διασώστες για να βοηθήσουν στις έρευνες , σύμφωνα με τα όσα είπε ζωντανά στο “Τούνελ” ο φίλος του Σταύρος Σαντοριναίος.

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση ΕΔΩ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *