Κέρκυρα: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος Αμερικανός τουρίστας…

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του Αμερικανού Τόμπι Σιτς 55 χρόνων από την Νέα Υόρκη…

Τραγική κατάληξη είχε ακόμη μια εξαφάνιση τουρίστα στη χώρα μας. Μετά την τραγωδία στη Σάμο με θύμα τον Ολλανδό τουρίστα Μαρσέλ Νιούζτεν, την Κυριακή 16 Ιουνίου εντοπίστηκε νεκρός και ο 55χρονος Αμερικανός τουρίστας που είχε εξαφανιστεί από το νησί Μαθράκι στην Κέρκυρα.

Ο Αμερικανός τουρίστας που βρισκόταν για διακοπές στο νησί και τα ίχνη του είχαν χαθεί από την Πέμπτη  13 Ιουνίου, βρέθηκε νεκρός στο παλιό λιμάνι στα βράχια στη θέση Κοντρακας.

Τα Μέσα των ΗΠΑ έκαναν εκτενείς αναφορές στον θάνατο του Αμερικάνου τουρίστα που εντοπίστηκε νεκρός στο Μαθράκι, ένα από τα Διαπόντια Νησιά βορειοδυτικώς της Κέρκυρας.

Όπως μετέδωσε μεταξύ άλλων η NY Post  ήταν πολύ γνωστός στους κύκλους του αμερικανικού ιπποδρόμου και δη της Νέας Υόρκης (Belmont Park).

Ο Αμερικάνος, που παραθέριζε στο Μαθράκι ήταν επί χρόνια, εκπαιδευτής αλόγων κούρσας, δουλεύοντας σταθερά στο πλευρό του Hall of Famer Στιβ Άσμουσεν (Steve Asmussen).

Συγκεκριμένα, τον άτυχο άνδρα βρήκε στις 13:30μ. μια τουρίστρια και ενημέρωσε τις Αρχές που έκαναν έρευνες στο νησί για τον εντοπισμό του.

Μετά τη νεκροψία η σορός του θα παραδοθεί στους οικείους του προκειμένου να μεταφερθεί στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *