Άφαντος ο επιχειρηματίας…

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η εξαφάνιση του επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, με τις Αρχές να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα…

Το «Τούνελ» την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου πρόβαλε καρέ- καρέ τις έρευνες στο Δέλτα Αξιού και στην ευρύτερη περιοχή από αέρα και ξηρά, για τον εντοπισμό του Δημήτρη Γραικού και του αυτοκινήτου του.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή μέσω Skype, η σύζυγος του αγνοούμενου, ανέφερε πως σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαφάνιση του ερεύνησε και η ίδια συνοδεία αστυνομικού, το εξοχικό σπίτι της οικογένειας στη Χαλκιδική. Ούτε εκεί βρέθηκε κάποιο ίχνος του.

Ενώ η αστυνομική του ταυτότητα δεν έχει ακόμη βρεθεί, το δίπλωμα και άλλα προσωπικά του έγγραφα βρέθηκαν στο δεύτερο αμάξι της οικογένειας και στο σπίτι τους.

fl1483

Η Δέσποινα Τσακαλίδου διευκρίνησε πως δεν έχει υπάρξει καμία κίνηση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του αγνοούμενου. Εξέφρασε την απορία της ίδιας και της οικογένειας της για όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με την συναλλαγή που πραγματοποίησε ο σύζυγος της πριν ανοίξει η γη και τον καταπιεί. Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί πόσα χρήματα του έδωσε ο έμπορος.

Στην εκπομπή έφτασαν νέες σοβαρές μαρτυρίες, που θα αξιολογηθούν κατάλληλα.

“Αν χάθηκε εδώ, δεν θα τον βρούμε…”

Η σύζυγος του αγνοούμενου επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού και συγγενείς του βρέθηκαν στο Δέλτα Αξιού και παρακολούθησαν από κοντά τις έρευνες.

Φανερά εξαντλημένη και απογοητευμένη η Δέσποινα Τσακαλίδου είπε στο «Τούνελ» :«Μόνο που βλέπω την περιοχή τρομάζω, γιατί αν ο σύζυγος μου χάθηκε εδώ δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την εξαφάνιση του και οι ελπίδες μου μειώνονται. Ο νους μου πηγαίνει συνεχώς στο κακό. Περνάνε τα πάντα από το μυαλό μου, ακόμα και το ότι ο άνθρωπος που βγήκε από τα σφαγεία και οδηγούσε το αμάξι μας το μοιραίο απόγευμα, μπορεί να μην ήταν ο Δημήτρης…»

Το “Τούνελ” στις έρευνες για τον αγνοούμενο επιχειρηματία

Αστυνομία, εθελοντές, και συγγενείς του αγνοούμενου, κυριολεκτικά «χτενίζουν» μεγάλες εκτάσεις της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας για τον εντοπισμό του Δημήτρη Γραικού και του αγροτικού αυτοκινήτου με το οποίο χάθηκε.

Στις έρευνες παίρνει μέρος και ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού. Πρόκειται για πιστοποιημένη εθελοντική ομάδα που διαθέτει για τις ανάγκες των ερευνών ένα drone (τετρακόπτερο τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι με κάμερα) , για να ελεγχθούν από αέρος και τα πιο δύσβατα σημεία.

fl1479

Ο πρόεδρος του Ομίλου Χρήστος Ράμμος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής.

Όπως εξήγησε στο «Τούνελ», οι εθελοντές έψαξαν με όσα μέσα διαθέτουν για να βρουν έστω και ένα ίχνος του αγνοούμενου επιχειρηματία χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Στις έρευνες χρησιμοποιήσαμε και εναέρια κάμερα που κατέγραψε εικόνες κατά μήκος του ποταμού Αξιού, στο Δέλτα και στην περιοχή Βαρβαρούγα. Υπάρχουν πολλά δύσβατα «τυφλά» σημεία, τα οποία η κάμερα δεν μπορούσε να καταγράψει και θα πρέπει να ελεγχθούν» είπε χαρακτηριστικά.

Ο εθελοντής θηροφύλακας Θανάσης Καρακώστας, έκανε λόγο για μια εξαιρετικά δύσβατη περιοχή που όμως παρουσιάζει κινητικότητα από κυνηγούς και αγρότες που την γνωρίζουν.

fl1485

Δείτε περισσότερα για την υπόθεση εδώ.

9 απαντήσεις στο “Άφαντος ο επιχειρηματίας…”

  1. lena Avatar
    lena

    Πραγματικά σαν να άνοιξε η γη και χάθηκε. Ούτε ίχνος η κάποιος να τον είδε κάπου η το αυτοκίνητο
    του.Πολύ λυπηρό,ευχομαι σύντομα να έχει νέα ι οικογένεια του.

  2. scary mary Avatar
    scary mary

    οι καμερες δεν ελεγχθηκαν ολες, ουτε σωστα! εστω να δουμε το ιδιο υλικο αλλά πριν τις 17.40

  3. stella karra Avatar
    stella karra

    μακαρι να βρεθει ο ανθρωπος πολυ κριμα!!!!!!!!!!!!!

  4. εφη Avatar
    εφη

    πραγματικα λυπαμαι γιατι περνουν οι μερες κ ολα δειχνουν πως κατι κακο εχει συμβει κ δεν ξερουμε τι.η οικογενεια του εχει τρελαθει απο την αγωνια κ ευχομαι να εχουν απαντησεις συντομα.

  5. Ρενα Avatar
    Ρενα

    Σιγουρα ενας ανθρωπος οπως αυτος δεν εξαφανίζεται δια μαγειας. Και σιγουρα αφου παντου εχει υπαρξει ερευνα θα επρεπε να ελεγχτει η περιοχη απο το σημειο που φαινεται τελευταια σε ακτινα 10 χλμ. Η μαρτυρας που εγραψε την πινακιδα του αυτοκινητου ελεγχτηκε αν αναγνωριζει τα 2 ατομα που ειδε στο αμαξι του Δημήτρη ;; Οσο για τη διακοπη ρευματος τα ρολογια μεσα στα σφαγεια αν ειναι τοιχου δεν εχουν λογω να μπερδεψουν τους μαρτυρες. Μονο αν σφαλει το ρολοι της καμερας. Οσο για το μαρτυρα που λεει πως ο Δημήτρης πρεπει να εφυγε 4.30 αν ειναι ο ιδιος που ειχε εμφανιστεί κ στο ρεπορταζ, πως ειναι σιγουρος;; αφου ο ιδιος εφυγε ετσι κ αλλιως. Μπορει να του δωθηκε η εντυπωση οτι θα εφευγε κ ο Δημήτρης αλλα κατι να τον καθηστερησε κ να παρεμεινε. Δεν μπορει να ναι ολοι συννενοημενοι κ να λενε την ιδια ωρα! Οπως κ να χει το μυστηριο ειναι εκει τριιγυρω,αλλα ειμαι σίγουρη οτι το ξερετε καλυτερα απο τον καθενα! Θερμα συγχαρητήρια σ ολους σας για το εργο σας για αλλη μια φορα,κ καλοταξιδο το βιβλιο της κας Νικολουλη! !!

  6. αννα Avatar
    αννα

    Ελπίζω να μην έγινε το κακό μέσα στα σφαγεια.. Γιατί δεν θα βρεθεί ποτέ.. Το αμάξι που εξαφανησαν ομως?

  7. Ντια Avatar
    Ντια

    Εκει μεσα ειναι το μυστικο στα σφαγεια !! μπραβο Αγγελικη ριξε φως !!!

  8. Διονη Avatar
    Διονη

    Αγγελικη βαλε τα δυνατα σου να τη εξιχνιασεις την υποθεση!

  9. Διονυσια Avatar
    Διονυσια

    Αγγελικη μονο εσυ μπορεις! Κριμα τον ανθρωπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *